Sada je: 26 srp 2026, 20:24.
Moderator/ica: medo14

sj je napisao/la:Moj T živi za danas jer mu cura slavi rođendan. Osobno je izabrao Barbiku za koju se nada da će joj se svidit. Budan je od 5 i po

Ali su je, eto, barem odradili 

) i jucer 4 iz diktata (pisali su 4 recenice, u jednoj je preskocila slovo - napisla je Banka umjesto imena Branka ili Blanka (to jos moramo provjeriti s nekim iz razreda)). I to je zapravo super jer da ste vidjeli s kakvim se recenicama dan prije vratila iz skole

To mi je postalo već valjda normalno stanje...

Skoro sam mu odgovorila.....

...
N raste, otvara se kao cvijet
a R je, na svu sreću, cijepljen

hvala vam drage moje!!!!!!!
....lakše! Sad je na dramskoj...i tamo slavi! Nakon toga idemo s kumom u McD na kasnovečernji zdravi (
)n obrok..... I onda sutra ručak s bakama i dedama....i onda još drugi tjedan slavimo s četvero djece koja nisu mogla danas, nego se eto najavila drugi tjedan doć doma....
...jooooj što volim rođendane!!!!!!!!!!.... za tri tjedna je Davidov....mašala....

Em što ste se vidjele, uživale, em k tome imate i more!!!!!!!!! Kad nije fer, onda nije fer! 

Slonica je napisao/la:I, da- I ja sam ljubomorna na ovu zajedničku šetnju!!!!!!!!!Em što ste se vidjele, uživale, em k tome imate i more!!!!!!!!! Kad nije fer, onda nije fer!

sj je napisao/la:Danas opet imamo jedan rođendan. I tako

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 27 gostiju.