Sada je: 26 srp 2026, 22:36.
Moderator/ica: medo14

bio inspiracija:

ali čini mi se da njih dva imaju sličnu kosu osim što Franova nije baš oštra no gusta je i ima je zbilja jako puno
i obožavam dugu kosu kod dečkića
ali njega u školi cure zovu Biber 
famozni biebsbob

tak je moja mama reagirala svojedobno na moje a la emilija kokić šiške 
+ ima dva zvrka,puža,kako se zovu posred glave i jednoga poviše čela
Da da i ja sam imala njezinu zurku i sa punoooo laka
on voli isto dužu kosu jel? 

vedi je napisao/la:Kakvu god smo frizuru isprobali, to bi se nakon spavanja sve diglo u zrak i zapravo sve mu više liči kosa na četku za ribanje.

viki je napisao/la:Potpisala bih mmar.
Moj stariji ima kosu kao L. i ošišan je ovako:
Talijanke više ne želi, a mora imat kratku kosu zbog plivanja, mislim, ne mora, ali lakše mu je.

Tinica je napisao/la:A sa koliko ono počinju paradirati po kosi sa gelovima i inim preparatima

TmamaKiN2 je napisao/la:ovakve se frizure cesljaju samo od pranja do pranja![]()
http://img24.imageshack.us/img24/7131/sattjelesnogfeb12kor.png
inače imam ti i ja to doma, mojoj E. češljam samo mokru nakon pranja sa širokom četkom, osušim i ne diram do slijedećeg pranja. Ona je isto afro...

JiA je napisao/la:Mom J. je kosa tako strsala dok je bila kratka.
Onda je odlucio pustiti ju ispod usiju. Prijelazni period je bio katastrofalan, ali evo, sad se frizurica upristojila.
Frizerka mu samo tanji vrhove na siskama i oko usiju, tako da sve to skupa lijepo pada ( jer ima uzasno gustu kosu koja ako se ne stanji izgleda kao kaciga ).
Jutarnje čupe rjesavam regeneratorom u spreju. Svako jutro ga nasprejam, pocesljam i to je to.
Naravno da je ovaj biserbio inspiracija:
Srecom, izrasla je pa vise nije tako ocajna

.
.
)Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.