ali nisam nikad čula da se poha, ovo mi je prvi glas.
ove pole me podsjetiše što bih mogla raditi za večeru

Sada je: 09 ruj 2026, 15:47.

snowwhite je napisao/la:Kod nas je dobitna kombinacija bila spinat, pire i jaje na oko

mrs. eastwood je napisao/la:uh mesni dorucak, moram![]()

adry je napisao/la:Što smo sve jeli tijekom rata tj kako nismo imali da jedemo, mesni je bio zakon

)Adorabla je napisao/la:Ja računala za špinat pa ispalo 20 kuna za kilu špinata pa još 5 kuna za mlijeko pa još 15 za hrenovke, 5 za krumpir pa s češnjakom ispade više od 10 kuna po osobi (baš sam partibrejker)

Još kad se sjetim bijelog kruha ,pašteta i majoneze zajedno, pa kruh mast i sol.

dunja je napisao/la:a nama je baka radila rezance s makom i rezance s orasima, nisam to jela ne pamtim

teutonija je napisao/la:Tijesto sa šećerom. O da

(nije da su mi ostala loša, ali ovo mi je baš po mom ćefu - boje, oblici, tekstura....).MalaSirena je napisao/la:Ajme, kako mi se sviđa ono zadnje jelo s prokulicom(nije da su mi ostala loša, ali ovo mi je baš po mom ćefu - boje, oblici, tekstura....).

Bellina je napisao/la:Ja sam spremala prokulice prošli tjedan po naputku Rudolpha s kanala 24kitchen (navučena sam totalno)
i da, tako tvrdkaste su puno bolje... kakve si marelice stavljala?boysmama je napisao/la:Bellina je napisao/la:Ja sam spremala prokulice prošli tjedan po naputku Rudolpha s kanala 24kitchen (navučena sam totalno)
i ja, i jai da, tako tvrdkaste su puno bolje... kakve si marelice stavljala?
i gledam svaki dan, mm me već zafrkava.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.