, a saznali smo da i tako vitka cura može roditi diva 
Sada je: 26 srp 2026, 20:40.
Moderator/ica: medo14
, a saznali smo da i tako vitka cura može roditi diva 
ali najgore od svega sjetila sam se sebe kad sam bila mala i ludoooo zaljubljena u jednog dečka i onda sam svaki dan čekala njegovu mamu kad je išla u dučan i onda kak ti pričala s njom do kuće
jedva čekala da čujem kaj on voli jesti, kaj radi doma pod praznicima... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i onda to zapisivala u dnevnik da ne bi slučajno zaboravila da je kupila 5 kekec pašteta i ementaler sir
... pa je pitam jel blizu živiš a ona meni pa da na onom brijegu iza škole... a naravno da znam kad sam Frana jednom prije treninga vozila tam sa autom pa sam se morala sakriti da me ne vidi da sam ga ja dovela...
ajmeeeeeeeeeeeeeee šta mene čeka... ali zbiljaaaaaaaaaaaaaaaaa mi nije jasno kaj ima pričati sa balavcem od 8 godina... e da mi je biti muha da ih čujem...njemu kao da netko napravi lobotomiju kad je s njom
... onako je fini, umiljati, nježnički..aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
.
pa smo čekale jelte ,
da bi došle na red i da bi ispalo da je zubić zdrav (ta petica na koju se žalila) nego joj iza raste šestica i upalilo se meso i to ju je boljelo.
ali ja bi onak nešto više dekorativno
ne da se meni petljati sa zemljojm i flancima
ja bi onak gotovo posađeno u tegli a da mi lijepo izgleda
makar čak me primilo da kupim velike zumbule i malo narcisa i voog proljetnog cvijeća pa da imamo ugođaj proljeća na terasi 
a jos sam danas i solo
joj, furt s njim neki razgovori
jucer je ostao s mm doma, crtali su, bilo im je ok. al,izadje van s K i kaj se nije tamo s deckima gadjao onim sitnim kamencicima. mm ih gleda s balkona i odmah je zvao K da dodju doma. mislim, K nema veze s tim, ona cak nije bila ni blizu njima. ali, to sve bedasto

:

i Fran je imao lektiru ovaj vikend, he he svima je lektira zadnji dan u mjesecu a ovo je zadnji vikend pa se poklopilo.
ali malac je zbilja dao sve od sebe i osvojio srebro ali bome zbilja se trudio iz petnih žila i na kraju je izgubio u samom finalu.
Ali igrao je fantastično, čak mislim da mu je ovo bila najbolja igra do sada ...i srećom od slijedećeg mjeseca mu počinje proljetni ciklus i turniri se igraju na otvorenom
, nakon ručka su klinci igrali plejku a Fran je otišao napisati lektiru u svaštarku i nakon toga su cijelo popodne bili vani. Navečer smo ih odveli na kuglanje. U nedjelju smo poslije turnira otišli kod mojih na ručak, sa tavana dovukli stvari za more, našla novi neraspakirani sokovnik
i odmah ga isprobali sa kivijem, jabukama i narančama. Tamy daj mi ideje za te sokove
...jel ti to mješaš sa vodom ili baš samo tak kaj se iscijedi. Meni je bilo malo prejako ali bome malac je drmnuo punu kriglu soka od naranče. 
onda u parku ,vozile se romobilima, igrale....
(priroda), vježbala množenje i djeljenje (sama traži zadatke)
... jučer mi sve krivo bilo kad je malac išao u krevet skoro da je još bilo sunčeko 
, sad me glava počela ,tutnja mi ,opet mi je pao tlak.
No ove godine stavljam i nešto povrća i začina.

pa ćemo i to valjda ,ak MM skopa rupu. Mislili naći neku malu u prirodi pa ju "presaditi"
al nema ,ne kužim kak se to čudo razmožava. Obično uz veliko drvo ima hrpa malih ,al ne i kod vrbe. 

pa naučila si već da moraš paziti kaj govoriš i pišeš

ili sam ja nešto krivo skontala 

. A jucer ujutro otisla s djecom do placa po sir, oni na rolama, poslije rucka oprala K kosu, pokusale napravit herbarij, ali na kraju nije bas imala biljke, pa smo na brzaka otisle do obliznje livade, ubrale hrpu cvijeca, sad ce jos samo trebati mala sitnica-saznati koje je to cvijece
. jel se koja od vas kuzi u livadne biljke??
. Sinoc sam legla oko 21.20, al ujutro JEDVA ustala,bas mi bilo tesko. Rijetko mi bude tako, ali eto jutros bas jest.E curke sad mi recite da sam luda ali jel tako da naši klinci imaju još samo 4 dana škole ili sam ja nešto krivo skontala
Da budem ja to malo razrijedila sa vodom pa će biti bolje a i više ću soka dobiti 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.