Sada je: 13 srp 2026, 14:56.
Moderator/ica: Diami

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.
nisam dobila , strah me je uvijek pogotovo kad idem na wc u kaficu ili restoranu , nekad to ne mozes izbjegavat ...tu i tamo popijem caj od brusnice , ne svaki dan ...

, ne znam ja sam neki dan bila na krstenju oko 5h jedva sam izdrzala to sjedenje , jedva sam cekala doc kuci da legnem

)

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. snowwhite je napisao/la:
ja sam u prvoj trudnoći mjesec dana prije poroda bila frendici kuma na vjenčanju. s natečenim nogama jedva sam izdržala ne znam više koliko. kad sam skinula cipele da malo odmorim noge nisam ih više mogla obući![]()
Inače s laurom su mi rano počele oticat noge, već na kraju drugog tromjesečja. u ovoj trudnoći za sad ne otičem a debelo sam zagazila u treće 
snowwhite je napisao/la:
ja sam u prvoj trudnoći mjesec dana prije poroda bila frendici kuma na vjenčanju. s natečenim nogama jedva sam izdržala ne znam više koliko. kad sam skinula cipele da malo odmorim noge nisam ih više mogla obući![]()
Inače s laurom su mi rano počele oticat noge, već u drugom tromjesečju. u ovoj trudnoći za sad ne otičem a debelo sam zagazila u treće 
rusulica je napisao/la:Za par dana ulazim u 8 mjesec huh

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013.

svima i uživajte u vikendu.

, baš je to slatko, duže iščekivanje, još bolje iznenađenje, a stvari stigneš nabaviti, bio dečko ili bila curica
hvala.
Iva15 je napisao/la:Imam i iscjedak, najviše se iscjedi ujutro kad se dignem, imam i clamidiju ali je dr. ne lječi...valjda izbjegava ljekove, kaže da je to sve normalno u trudnoći.

Imam candidu, ne klamidiju... Za klamidiju sam i ja čitala da nije baš bezazlena.
ma candida je nesto skroz drugo-to su ti gljivice,hvala Bogu da nije clamidija

Iva15 je napisao/la:Joj cure sorry, krivo sam napisalaImam candidu, ne klamidiju... Za klamidiju sam i ja čitala da nije baš bezazlena.
A za candidu je odmah rekla da nije niš strašno, a pretpostavljam da nije pripisala nikakve ljekove kad je vidjela da i u bolnici nisu reagirali da je u nalazu candida. Iscjedak je isto vodenasti, lagano žućkasti.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.