ivana7997 je napisao/la:eh, forum mi pojeo post
X
ljuta sam, pravo.

Sada je: 27 srp 2026, 00:22.
Moderator/ica: medo14
ivana7997 je napisao/la:eh, forum mi pojeo post

Si ogulila naranče prije?

Nešto prije 8 je otišao na trening a ja napravila štrukle za večeru i osigurala mu 3 vrečice vanilin šečera
i pola litre čokoladnog mlijeka

već je bilo 20 i 30
. Opet su zaspale prekasno.
N jeedva ustao ujutro, jedva. kad vasi idu u krevet? njemu to nije dovoljno sna od 22.00-06.30

njegov rad ide na drzavno natjecanje iz lik.kulture
Fran ponedjeljkom ide oko 21:30 jer ima teakwando od 20-21 a četvrtkom oko 21 jer pak ima trening od 19:30-20:30 ali u ostale dane u tjednu (osim vikenda) je u krpama prije 20:00. On se diže oko 6:15 i njemu potrebno tih 10 sati sna bez obzira kak okrenula...i kaj je najbolje on je svjestan toga i nikad ne eskivira sa odlascima na spavanje...u petak i u subotu zato može biti budan dokle god želi, (što se mene tiće ne mora niti spavati), ali kad je škola red se mora znati.kad vasi idu u krevet?
i još onda naišla na neku fotku kad su nam maratonci imali 2 godine
i bili na koncertu u Lisinskom... jutros mu pokažem sliku a on iz topa veli kad je vidio N od Tamy "Za njega kao da je vrijeme stalo..."

Za njega kao da je vrijeme stalo.
ajmeeee
s kakvim on izrazima barata.
Molim te SUTRA imaš obavezu ga staviti ovdje

Tinica je napisao/la::hahaha danas još nemreš ne
, da te nema trebalo bi te nacrtat

- prepuštam se u ruke mladog nadarenog talentada te nema trebalo bi te nacrtat

Ali ja zbilja neznam što se dešava sa ovim forumom...danas sam napisala hrpu postova i ništa...

), a ona se jos dizala..., mislim da je tek oko 22 zaspala. on je jutros SAM ustao u 6.30, ona nedugo iza njega, iza 7, a ne treba, ovaj tjedan je popodne. zato je jucer odspavala skoro do 9
to si je valjda nadoknadila. moji ko i kod Vedi, imaju 3x tjedno trening do 20.30, pa se onda jos 10-15 min poigraju vani s djecom s karatea i dok dodjemo doma i sve zbavimo, prije 21.45 nema sanse da su u krevetu. ponosni smo vlasnici jos jednog aparatica u kuci
N je dobio samo gornji koji se nekak klikne na gornje zubice i za sada mu super ide, pu pu pu.
odmah je jucer bio na kompu
ja cu si sad kopipejstati ovaj post jer ako mi ga pojede bit cu

Slažem se, treba stavit rad da vidimo

,ja sam zaspala već iza 22 i jutros opet kuku lele. Uh kak mi fali taj sat.
, al su prekjučer imali tak da je ostatak 1, jučer su zadaci bili šareni i nikak nije mogla riješti tak da ostatak bude 1 ,kak je mislila da mora biti,
pa je ostavila.

pa kaj si još uvijek u neizvjesnosti
pa neznam jel nam Korky uopće živ
i ja ga pitam šta tebi znaći da znaš svoj kučni broj... a on meni veli "Pa da mogu frendovima reći adresu kad mi šalju razglednice"
Ima sve dvojke?

Tinica je napisao/la:Ma puno postova mi je danas otišlo u vjetar![]()
http://nocbiologije.biol.pmf.unizg.hr/
kopipejstaj si napisano 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.