), za koju je dob klinca i neki kratki opis knjige. Ja naravno nemam baš neku preporuku, moji su uglavnom na lektiri, ali bih voljela da ih animiram da se malo pokrenu.

Sada je: 09 lip 2026, 14:51.
Moderator/ica: medo14
), za koju je dob klinca i neki kratki opis knjige. 
- teme - vragolasti vršnjaci u interakciji s roditeljima i braćom (a ovo sa zmajem je bila ideja za crtić, jako dobar)
.
Ok, Duricu je doslovce progutao ali na tome je ostalo...
ili enciklopedija o sportu.
Eh da...neki dan je dobio ovu knjigu http://metro-portal.hr/knjiga-dana-100- ... jiva/16619 pa onda ponekad izvali neku pametnu
Aenciklopedije i guinessove knjige ne racunam pod citanje

moj isto voli enciklopoedije čitati, listati i ja sam presretna kad i to uzme,
Tak i ja...nek čita ono što ga zanima... 

)

(za odnedavno voljnog čitača, hvala Lara
) - Beskrajna priča Endeova je meni nekad davno bila jako draga, dobro se podsjetiti, a i ovi "neki novi klinci" imaju što za reći, sjetila sam se još jako zgodne "Pingvini gospodina Poppera" Richard i Florence Atwater
? Edit - sad sam vidjela da je i Patkica to ubrojila u omiljene, dakle, i dječačka može 
Evo me još s pitanjem, što čitaju 14-godišnjaci?

Krumpirić je napisao/la:znači moram kupit guinessa, majkomoja, kakve gluposti, najmršavija baba i to

E.B.White - Šarlotina mreža
nisam ni pogledala što se sve nalazi i rekla joj da u njihovoj knjižnici izabere nešto sa spiska i ona se vratila s ovom knjigom (na engl.) i mic po mic pročitala. predivna priča, sjećam je se iz svog djetinjstva. onda smo pogledali i film. predivno.

) na nivou 1, 2 r... voli kratke knjige, sa velikim fontom i slikama
i to pročita za 5 minuta
pa ta mala samo mlati dečke 
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.