Azzul je napisao/la: ništa te ne košta ponit limun pa ako si eventualno u bolnici u kojoj to ne prakticiraju nikom ništa
Naravno
Uzet ću ja limun, pa kazat tetama u labaratoriju da su me tako savjetovali.Sada je: 13 srp 2026, 13:48.
Moderator/ica: Diami
Azzul je napisao/la: ništa te ne košta ponit limun pa ako si eventualno u bolnici u kojoj to ne prakticiraju nikom ništa
Uzet ću ja limun, pa kazat tetama u labaratoriju da su me tako savjetovali.

,e da i okrenula se,nije na zadak
Ako nemaš apetita, probaj samo što više voća i povrća radi vitamina.

Nerica je napisao/la:čestitke na novim curicama i mali mali zavid.

. I rekli su mi nek mirujem, ali ne baš "strogo mirovanje"...
.
sve za bebu , nema druge 

rajvos je napisao/la:jutro
stellina pa mene ti od 16tt gledaju preko trbuha,a prije toga ginekološki preged

rusulica je napisao/la:Sunčice a što ti kaže tvoj ginekolog? Ja isto imam obilan iscjedak ponekad, ponekad se i oznojim pa više nisam sigurna šta je šta al ginekolog mi je rekao da sam zatvorena kao šipak pa ne brinem. Inače sam isto drugorotkinja i bome sam aktivna fizički, možda malo i preaktivna

,ne znam kako drugacije objasniti,opipom
rajvos je napisao/la:stellinane,rukom me pregledava dole,ne znam kako drugacije objasniti,opipom

dakle meni svaki put i vaginalno i uzv preko trbuha

..a za termin sam se ja možda zeznula kad sam pisala tjedne ali ipak je 15.08, sad sam 20+4.. 

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.