Sada je: 13 srp 2026, 12:32.

Radovi u tijeku

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku

PostPostao/la Lorena82 » 28 ožu 2012, 10:44

kandy imaš Lh trakice na njuškalu i mislim da ne bi bilo problema da ti pošalju u Italiju. poštarina će biti jedino malo skuplja. ali mislim da bi ti toga trebalo biti i u Italiji u svakoj ljekarni.
Izzy Lo ako hoćeš ja ti na mail mogu natipkat objašnjenje za korištenje (ono kaj je meni poslala cura od koje sam ih naručila)
blago vama kaj volite kuhati, meni pozli kad se sjetim kuhinje :strah to sam od mame nasljedila i ona je vrsna kuharica :hahaha
ajd pozdrav curke, idem se pakirat za posao :mah
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 28 ožu 2012, 12:02

Što se se raspisale jutros :)
Izzy, super da je tako prošlo, ja čim vidim plavu kuvertu u pošti loše mi dođe ;)
Kandy vidi tu:
http://www.ebay.it/itm/20-Test-di-Gravi ... 27c44ae511
Mislim da ti je to isplativije nego sa njuškala, a vidi i na ebay.uk kod njih su mislim povoljniji.
Vidim u điru prića o kuhanju. Ja volim al mi na periode fali inspiracija... Al inaće mi je gušt, pogotovo kad mogu experimentirati. I pravi jako puno zimnice, to mi je poseban gušt :)
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 28 ožu 2012, 13:39

da vas pitam nesto, kad ste vi pocele cesto mokrit u prvoj trudnoci, jel moguce da to bude prvi znak da je jajna stanica oplodjena? bas sad racunam i ispada da je meni prekjucer bio plodni dan,a od jucer piskim svakih pola sata, nista me ne boli..?

vjerovatno sam se samo prehladila..
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 28 ožu 2012, 15:18

Izzy Lo ako ti je prekjučer bila ovulacija nema šanse da češće ideš pišat od toga.
ja sam u prvoj T počela tjedan dana nakon kaj mi je kasnila. budila sam se po noći i išla pišat. onda se maternica počne širit pa pritisne mjehur.
tako da si se možda malo prehladila
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 28 ožu 2012, 16:02

da vjerovatno.. poludit cu.. evo sad sam popila uvin caj pa cemo vidjeti.. :zivili
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la petunia » 29 ožu 2012, 15:55

Hej ženske! Di ste, nema nikog danas? Zatišje...
Izzy, prilično je nemoguće da već češće mokriš, nije se još ni implantacija dogodila. Nego, ipak se ne pazite naročito, a :naughty
Lorena, nadam se da si vrijedna, idući tjedan i meni i tebi ovulacija, šta će biti veselo :hopcup ;)
Znam, znam nebi trebalo prečesto, al eto šta ću :mrgreen
Meni u nedjelju dolaze dragi svekar i svekrva, već me hvata živćanost...
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lorena82 » 29 ožu 2012, 16:02

petunia je napisao/la:Lorena, nadam se da si vrijedna, idući tjedan i meni i tebi ovulacija, šta će biti veselo :hopcup ;)

idući tjedan je naš tjedan :naughty :hahaha
da da i Izzy se ne pazi tako da će možda bit :tru mladenka
e petunia jel već planiraš ročkas za maloga? joj šta ste sve napale te svoje svekre i svekrve :baba
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 29 ožu 2012, 16:14

Ne napadam ja njih nego oni mene :basnecu Ja sam o nedam na sebe :p
Evo taman googlam na coolinarici za marshmallow kremu za dekoraciju torte, biti će na Traktor Toma :)
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lorena82 » 29 ožu 2012, 16:27

jao Traktor Tom :luv
super, moj mali ga obožava. baš bi i ja mogla Traktora Toma. samo ja ću tortu naručit....tako sam sigurna da će biti u jednom komadu i jestva :hahaha mislim da imam fore još ove godine, za sljedeći ročkas ću mu ja ispeći jer će već kužit. sramota je da mu mater ne zna tortu ispeć :ajme
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 29 ožu 2012, 16:31

Ma nije meni problem ispeć, nego mi dekoracije nisu jača strana :oops: Nadam se da će dijete uopće prepoznat trakor toma :lol Al zato radim probnu manju za vikend za bake i djedove a onda "pravu" veću kad budu dječica ostala.
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Lorena82 » 29 ožu 2012, 16:39

ej jesi počela piti vrkutu? kakva ti je?
meni baš fina :alc pit ću je sad do sljedećeg petka a onda aBd idemo na vikend pa ću prestat jer je neću furat preko granice da me carinici ne zaje....ju kakvu to sušenu biljku nosim preko :pusac
dok ja njima objasnim bla, bla, bla već će me testirat na droge a mm ostavit na granici :ajme
idem na peglanje :mah
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 29 ožu 2012, 17:00

petunija ma ne pazimo se.. ali nista ciljano ne pokusavamo trenutno jer me to umaralo i frustriralo,ako do 7 mj nista nebude onda cu se potruditi maksimalno.. nadam se da ce svekrva i svekar biti izdrzljivi :mrgreen :mrgreen moji svaki put kad nazovu napomenu kako im je auto (koji im je moj dragi dao na poklon kad je kupio novi) ne radi dobro i da zato nemogu doci ni djete od necakinje vidjeti i slicno..
a moj dragi ima sluzbeni auto i nas privatni je posudio mojima pa je to sad jos veci tabu (ne izgovaraju direktno,ali kroz redove ih to ocito zdere..) da ne govorim da im je sad ostavio par tisuca kuna ali valda bi im i auto trebao dat da dodju.. NE FALE NAM :lol

super za rodjendan i traktor toma.. ja jako volim peci torte i svima ih pecem za rodjendane..

lorena obavezno se zabavi preko vikenda (hotelski sex je najbolji) :drink :hopcup
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 31 ožu 2012, 08:20

jutro curke!
samo da vas pozdravim i zaželim ugodan vikend! :mah
:kiss svima
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 31 ožu 2012, 10:06

Ej Lori, jutro ostale!
Uživaj u vikendu Lorena. Samo nemojte pretjerati :naughty ;)
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kandy » 31 ožu 2012, 10:29

Curke, kako ste mi??

Lorena, uzivaj u vikendu!!!

Ja izmedu posla i dijeteta nemam vremena za nista. Doslovno!

U ponedjeljak je dan d. Uzasno me boli trbuh, kao da cu dobiti, a ja se iskreno nadam da necu s obziorm da imam pregled.
Al sam mislila da cu svejedno ici ako je i budem dobila jer mi moze reci koje pretrage moram napraviti pa da ih napravim na vrijeme za slijedeci pregled.
Sta vi mislite, mogu tako?
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 31 ožu 2012, 10:36

petunia je napisao/la: Samo nemojte pretjerati :naughty ;)

:hahaha :hahaha prava mi se javila....
kandy ja mislim da bi svakako trebala otići na pregled i ako ju dobiješ. ipak si dobila termin kod dr., zašto da ga ne iskoristiš. no ja držim fige da ju ne dobiješ.
joj curke sad je tak lijepo vrijeme a idući vikend dok idemo na put će biti kiša tamo di idemo :place
šteta, a već sam napravila cijeli plan puta....malo razgledavamo a onda cijelo popodne guštamo na terasi
očito ćemo guštati u hotelu :hopcup
idemo sad kod mojih na kotlovinu :klopa
uživajte mi curke :kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 31 ožu 2012, 11:08

Lorena, bitno je da gustate!
Treba se svako toliko odvojiti malo vremena za posvetiti se jedno drugome.
Ja i mm cemo biti sami preko ljeta. ;)
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la petunia » 31 ožu 2012, 13:23

Ja krivo skužila Lorena, mislila sam da idete ovaj vikend, zato onaj komantar. ;)
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kandy » 01 tra 2012, 08:04

Sutra je dan D!!! :ajme
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 01 tra 2012, 11:03

petunia je napisao/la:Ja krivo skužila Lorena, mislila sam da idete ovaj vikend, zato onaj komantar. ;)

:kiss ma nemaš frke
petunia jesu ti krenuli plodni dani? meni po ovim lh trakicama ništa, nema ni naznake za drugu crticu a ovako osjećam da me polako počinje dolje bolit kao i uvijek pred ovulaciju. a danas mi je 12 dc pa mislim da bi ove lh trakice već trebale pokazat nešto.
kandy ideš sutra na pregled ili u utorak? nemoj se ništa brinut, sve bude ok. :hug
ja se bacila na kuhanje,čišćenje i pranje veša :rublje koja nedjelja :ajme
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 01 tra 2012, 14:51

Sutra, Lorena, u 10.
Jucer mi je bilo jako lose. Na poslu me odjednom nesto presjeklo u predjelu jajnika i nisam se mogla pomaknuti ni milimetar jedno pola sata. Onda sam se nekako otkotrljala sa stolicom do ormara gdje imam torbu, uzela tablete i popila ih. Nakon pola sata sam bila ko nova. Al vam moram reci da sam se prepala dobrahno. Jutros sam malo peglala i opet mi se desila ista stvar. :(
Sada sam na poslu, tablete su pri ruci jer me desni jajnik probode cim se dignem na noge.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la MON » 01 tra 2012, 17:02

Kandy, a da nije slijepo crijevo?
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la kandy » 01 tra 2012, 18:31

Mon, ne vjerujem jer mi se i prosle godine nekoliko puta desila ista stvar. Cak je ginekolog sumnjao na endometriozu jer kaze da su takvi bolovi karakteristicni za nju. Nakon svih pretraga, ustanovljeno je da nije. Ja inace imam policisticne jajnike pa mislim da me mozda zbog toga tako boli.
Jucer sam se prepala jer me nije tako boljelo sigurno 6 mjeseci.

A koji su simpotomi slijepog crijeva? :oops:
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 01 tra 2012, 18:38

ja ti ne znam simptome slijepog crijeva ali znam da su mene jajnici strašno bolili dok sam imala gadnu upalu jajnika. nadam se da će ti dr. sutra otkriti u čemu je problem i da se riješiš tih bolova. a jel imaš menstrualne grčeve jake? možda bi to moglo biti. nek ti napravi i uzv i krvne pretrage.
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MON » 01 tra 2012, 19:09

ovo su simptomi slijepog crijeva

Simptomi

Bolesnici koji imaju akutnu upalu “slijepog crijeva” - crvuljka žale se na bolove u desnom donjem dijelu trbuha, desno uz pupak uz osjećaj mučnine, nagona na povraćanje, učestalog mokrenja ponekad i proljeva ili opstipacije. Naravno kod svih bolesnika mogu biti prisutni samo neki od navedenih tegoba, a lokalizacija bolova može biti i na drugim mjestima u trbuhu. Poneki bolesnici, iako rjeđe imaju bolove lijevo od pupka u donjem dijelu leđa ili iznad stidne kosti. Bol je obično trajno prisutna i ne prolazi promjenom položaja tijela, povraćanjem ili proljevom.

ali često znaju biti netipični. znam da doktor provjerava obično tako da stisne to mjesto, pa ako boli kad pusti onda je to simptom. a možda sam skroz krivo zabrijala :ajme
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la kandy » 02 tra 2012, 07:38

Mon, od navedenih simptoma, ja imam samo bol. I to na mjestu desnog jajnika. Imam osjecaj svako toliko da struze o tijelo dok hodam, kao da je natekao. Al bol nije konstantna. Ovo mi se znalo desiti u proslosti, ovako intenzivna bol. Inace me bolucka kad mi treba doci menga, svaki mjesec drugi jajnik. Danas me nista ne boli. Vidjet cemo na pregledu.

Inace, ja sam krivo zabrijala. Pregled je sutra, a ne danas. Dobro da mi je bolnica poslala sms da me podsjeti za pregled. :ajme
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 02 tra 2012, 07:51

kandy ja mislila da si si prebacila pregled na danas jer znam da si prije pisala da je 3.04. ;) držim fige i sutra javi kak je bilo
petunia jel sve spremno za ročkas?
Izzy di si nam ti? kako si? jel imaš kakve simptome?

ja radim još danas i sutra i onda godišnji malo :yess
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la petunia » 02 tra 2012, 09:28

Hej ženske, dobro jutro!
Evo se javljam napokon. Prošao vikend i posjet MMovih :znoj Sve bilo super i idilično. Torta na traktor Toma prekrasna, L. je bio oduševljen (a i svekrva, inaće specjalistica za torte) :)
Krepana sam, digla sam se u 5 da dovršim jedan posao što sam ga trebala predati jutros, sad ću laganini ostatak dana s malim, idemo saditi cvijeće.
Lorena, meni bi ovulacija trebala biti u srijedu, tako da su mi sad već plodni dani, al nisam koristila trakice tako da nemam pojma kad one pokažu... Nije bilo ništa od akcije zadnja 2 dana, ja bila preživčana. Al zato večeras malac ide k baki i didi, a mi imamo romantičnu večer :ljubav
Kandy, nadam se da će bit sve ok na pregledu :hug
L. 05.04.2010.
slika
petunia
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Izzy Lo » 02 tra 2012, 11:03

hej cure.. ja sam ok.. M mi treba doci u petak ili subotu..
za sad imam svasta ali mislim da je to vise nervoza nego simptomi, proljev, cice me bole ko pred M.. zivcana sam ko pred mi i stalno gladna :mrgreen

drago mi je da je torta tom ispala super i rodjendan..

kako ste mi vi?
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 03 tra 2012, 08:58

jutro cure!
kandy ~~~~~~~~~~~~~~ za pregled i da sve bude u redu.
Izzy nadam se da nećeš dobit za Uskrs. a kaj se tiče simptoma ja sam skužila da ih imam više dok nisam trudna nego dok jesam :hahaha

ja sam sva neka jadna jer po lh trakicama nisam uopće blizu ovulacije, a danas mi je 13dc. nikako da mi se pojavi ta druga crtica, imam još uvijek samo kontrolnu crtu. :/ a ono kaj je najgore je da me dolje sve boli i imam iscjedak kao dok imam ovulaciju :dunno
više uopće ne znam šta je sad to i dal će uopće biti ovulacije. :conf
jel moguće da te trakice ne pokazuju dobro i da mi ne odgovaraju na neki način?
:kiss svima
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PrethodnaSljedeća

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.