Rusulice potpisujem sve sta si rekla.
Znas, ja sam ocekivala da ce mi nesto prigovoriti i bila sam spremna al iskreno malo mi je zasmetalo kad je rekla. Mozda najvise zbog toga jer se zaista ne ubijam u hrani i kad smo izasli van dragom nisam prestala ponavljati sto bi bilo da jedem ko neke trudnice koje sam imala prilike upoznati. Pa te su jele i kad nisu bile gladne i ubijale se u jelu. Istina da su izgledale ko trokrilni ormari al to uopce nije bitno dok god se osjecaju ok u svojoj kozi i dok god je bebica ok.
Ja zaista nebi htjela dobiti puno i prva sam koja se regulira sto se hrane tice, al nisam ja kriva sto mi se love od same pomisli na hranu.
Zaista sam sita sto prije svakog odlaska u restoran i nakon toga imam griznju savjest , a dogodi se mozda jednom mjesecno da odemo negdje i ja odmah pokupim jednu kilu.
Jos sam i vegetarijanka , mozda zaista jedem previse ,a nisam ni svjesna, al cisto sumnjam bas zbog toga jer i dragi kaze da me jos ni jednom nije vidio da bi ja jela ko noramlan covjek , a ne ko ptica kad se sjedne za stol.
Mah...

uostalom pitam se zasto se sad ja opravdavam , a i sama mislim da uopce nisam pretjerala vec pretjeruje ona sa svojih 12 kila kao granica.
Azzul je napisao/la:Stellina - vjerojatno nemaš šećer al i mene čudi da je apropo prvog vađenja bez opterećenja glukozom zaključeno da nema šećera
jel to neka novitada?
Neznam kakva je praksa u HR al ovdje kod nas par dana prije testa ti posalju kuci list na kojem pise sto tocno moras raditi 2 dana prije testa.
Uglavnom dva dana prije testa moras jesi minimalno 150 g ugljikohidrata na dan, slatkog itd., izbjegavati fizicku aktivnost u ta dva dana i onda se pojaviti na tome testu ujutro sa praznim stomakom od 12 sati prije.
Secer je nakon ta dva daa bio 4.6 i kaze da nema potrebe za daljnjim testovima.