Stellina je napisao/la:Na kraju dana sam se jos posvadajala sa prijateljicom koja mi je digla tlak svojim vjencanjem u Los Angelesu . Narucila je neku blesavu vjencanicu, tek tolko da se uda tamo za majmuna koji joj je rekao da je nikad nebi ozenio i imao djecu sa njomali eto, ipak bi je u LA ozenio jer ionako brak ne vrijedi..Isuse boze
.
I ona meni posalje sliku vjencanice u kojoj ce izgledati ni manje ni vise nego kao ogromna torta, na sto sam joj napisala da je ne vidim u takvoj vjencanici vec u necem vise jednostavnijem, na sto mi je doticna odgovorila da ja uopce nemam pojma sto znaci biti prijateljica![]()
Ostala sam sa otvorenim ustima, bez teksta i recite mi vi sad sto da ja mislim. Pa ona se sad moze bacati ispred mene i pricati da nije tako mislila, al ja joj to ne mogu oprostiti. Ne zato jer sam trudna, osjetljiva i cendrava nego zato jer ne mogu vjerovati da moglo takvo nesto izaci sa njezine strane. Znaci, ti me cijelo vrijeme smatras kretenom![]()
"Ljudi će vam oprostiti sve osim iskrenosti " A.G.Matoš
iman takvih oko sebe kolko oš, očekuju da se svaki njihov izbor poprati sa "bravo" a kad kažeš iskreno mišljenje onda nisi pravi prijatelj, jer nisi pazio na osjećaje dotičnih - imala san gotovo identičnu situaciju tvojoj prije nekih pola godine
takve ljude, barem ja, otpišen, ne trebaju mi neiskreni laskavci
a šta se tiče opekline - list aloe vere presječeš i namažeš onom sluzi (uz pretpostavku da imaš na raspolaganju biljku) - za koji dan bit će ko da opekline nikad nije bilo, isprobano liječi ogromne plikove od opekotina u vrlo kratkom roku
btw - kakva je to percepcija da brak sklopljen u LA ne vrijedi
jedino ako se ne sklapa na kakvom setu serije/filma 
ali eto, ipak bi je u LA ozenio jer ionako brak ne vrijedi..Isuse boze
.

I iskreno sad kad gledam vise puta sam si pregrizla jezik sa njom nego rekla sto mislim, samo zato da je ne uvrijedim. Mah, ko nju sljivi iako mi je zao, ali vise volim ne imati takve osobe u blizini.

evo jedan od odgovora
toga me kao, barem za sada, nije strah.
s tim da sam u boxu bila ravno dvajst minuta. nisam rezana, zahvaljujući predivnoj babici alenki. imam i predivno iskustvo s objela babinjača. 

velika beba!
.
nisu mi otecene, samo zgrcene..