Mustelu su počeli prodavati i u Dm-u, moje su prijateljice koristile mustelu za tjemenjaču ili čak maslinovo ulje, lagano utrljati i onda iščetkati. B ebu su u početku kupale u vodi s kap bademovog/maslinovog ulja i kažu da im je bilo ok. Nisu ih poslije ničim mazale a koliko vidim i ne preporuča se puno mazati kožu bebe jer je tako isušujemo. Od kozmetike za bebe svak ima neku drugu marku koja mu je odgovarala, nekome chicco, nekome mustela, nekome babylove, mislim da to zavisi od kože djeteta, meni je becutan super i to me podsjeća na bebe, a lagan je. A-derma i mustela su skuplje al vrijede svake kune pogotovo kad su dermatitisi ili alergije u pitanju, iz iskustava bliže rodbine znam,a svašta su probavali. Ja se osobno kupam s dječjim kupkama jer mi jedino one ne iritiraju kožu, samo treba paziti da nema parabena i puno parfema u njima.
A za pelene, evo proljetnice hvale babylove pelene, meni su priji isto odgovarale, a mali se puno mokrio i sve je isprobala, od skupih do jeftinih i jedino joj one nisu propuštale, zavisi i od kilaže bebe, ne stanu sve bebe u iste pelene, nekome su neke knap a nekome super, a po težini bi i jednima i drugima trebale odgovarati npr.
Kažu da je i pavlovićeva mast dobra za guzu, a imaju i one šta se u ljekarni prave.
Mamac te krpice su dobre, navlažiš ih i pobrišeš guzu, tako bi mi u jaslicama djeci brisale, blaže su od vlažnih maramica i ne isušuju kožu. Mogu poslužiti i za brisanje kada beba bljucne, imaš u konzuma njohove, skroz su ok, a nisu skupe.