Pogotovo od kad sam trudna, spavanje duze od sedam ne dolazi u obzir Vidim da ste se raspisale o kremicama i pelenama. Ja sam se za sad naoruzala Huggies newbron pelenema sa otvorom za pupak , a kasnije cu se vjerojatno preseliti na pampers. Vidjet cu jos sto mi se vise isplati. Ja sam ovdje u Svicarskoj na granici sa Italijom tako da cu vjerojatno tamo u nabavku pelena posto ima velika razlika u cijeni, puno se jeftinije tamo tako da mi se isplati raditi mjesecne zalihe od tamo.
Sto se kremica tice, tu sam definitivno za Mustela proizvode iako kostaju. Danas cemo malo opet u shopping pa sam si mislila uzeti pocetni set za bebice gdje ima od svakog prouzvoda nesto ali je manja milimetraza , a i kosta manje pa da isporbam na pocetku prije nego se odlucim za velika pakiranja.
Ana2010 je napisao/la:hvala,Stellina je napisao/la:Ana super za pregled. Mali vec proso kilu i pol?. jeste li montirali sobu i kolica?
pozdrav svima!
Jesmo jucer! Totalno sam bila pod emocijama. Nabacit cu vam slikicu kasnije 

. jeste li montirali sobu i kolica?

i bilo mi j evruće u njima u 5, a sad tek u 7 mj., a joooojjj..
, bole me jedino kosti nakon dužeg odmora i ležanja, valjda se mišići svi opuste pa me kosti bole 

a njega jedva i mm nosi.

. Al se zato cura kad je mama legla rasplesala u trbuhu, to mi vraćala za onaj ples dok smo u sali bili, a dragi sav ukočen dok smo plesali, metar od moje buše, da ne bi malu skašio, skroz je smišan sa tim svojim strahovima. 

hvala,meni nema setnje

uglavnom, vidim da se svi počeli pomalo pripremat i kao da i ja sad počinjem osjećat malu tremu

, nekad me baš frka uhvati akd me tako čudna mjesta bole, al aj bar se cura javlja, pa se smirim. 

a imam posla.......
za pimpača i posao