Zato je i bila panika sa zadnjom lekirom jer ju je zaboravio posuditi, a ja namjerno nisam htjela podsjećati
na kraju ju je knjigu posudio tri dana prije lektire i pročitao ju u dva dana

Sada je: 26 srp 2026, 18:44.
Moderator/ica: medo14

u pravu si,izgleda da mu treba "poguranjac",moram i ja uciti "biti svakodnevno prisutna u njegovim DZ".....inace od djeteta totalno nezainteresiranog za tehniku i tehnologiju(vise voli sam izmisljati igre) unazad par mjeseci - totalni preobrazaj,dobio je za rodjendan ipod,pa mobilni i onda ga je pocela "zuljati" njegova "sica koje se nakupilo" i poceo je sa razmisljanjima sto je slijedece: kindle fire? tablet?????laptop??? i konacno sam dopustila kupnju laptopa (stolni racunar je out i svakako smo razmisljali o kupnji),a on je argumentirao kako mu treba i za ucenje(jer laptop nije bas za igrice)-kad me nesto pita,a ja ne znam(sve cesce u zadnje vrijeme
,neka filozofska pitanja tipa 7 svjetskih cuda koje je najvece,sve o Ahilu,i sl.) otpilim ga sa "ajde guglaj"...."ajde guglaj"....

a kaj, ne bi mog'o yahoojati?
i matematiku, pismeno dijeljenje.

skorpionka je napisao/la:Ja ovaj četvrti razred shvaćam kao veeeeeliki godišnji odmor prije petog. Tu računam da će morati početi ozbiljnije učiti a tome će se nekako morati prilagoditi. On sam riješava svoje obaveze oko škole, kad gledam sa strane i meni se čini da uči minimalno, al ruku na srce, ne sjećam se da smo i mi u četvrtom se nešto ubijali od učenja. Uglavnom odmaram i uživam skupa s njime do petog.
JiA je napisao/la:ovako izgleda nase pisanje zadace iz prirode
mamaaaaaaaaaaaaaaaaa, gdje se proizvodi Vegeta?
pogledaj u knjigu
pa neeeeeeee piseeeeeeeeeee, a daaaaaaaaaaaaaj, reci mi tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mama, u kojem gradu je poznata zeljezara
pise u knjizi
a daaaaaaaaaaaaj mamaaaaaaaaa, pa brze ce biti ako nam kazes

).Lektira je tek prosla Bijeli jelen od V.Nazora i jakoooooo mu se svidjela-cak da bi je htio citati uvijek pa zeli kupiti knjigu da mu je pri ruci 

baš mi je drago da je L. kod nje.
IINA je napisao/la:kupiti će se komplet knjiga od spisateljice koju
naša učka voli i neki fensi album u koji ćemo umetati svaki sliku djeteta i neki crtež,
poruku koju će svako dijete napraviti za učiteljicu.

da se sad počnem zaozbiljno bojat petog razreda ili?

) glazbu i ponoviti kak ide takt ili nekaj i tu je dobila trojku plus jos nekaj i izgleda da bu i tu imala cetri

, dobro su i prosli.x 3JiA je napisao/la:samo cekam 15.6.
. Četvrtaši su se odlučili za knjigu-priručnik-enciklopediju o vrtu+neku biljku/cvijeće*uokvirena zajednička slika s potpisima. Još se moramo dogovorit oko male parti na dan rastanka
. Pomalo sve prolazi, u početku me je hvatala panika zbog petog razreda ali ne želim razmišljat o tome. Stvarno svi tribamo iskoristit ove praznike i uživat koliko je to moguće
. K, kako sad izgleda ima sve 5 osim matematike, uvik je triba malo trznut pa krene, ima tendenciju
. A peti, neka njega u rujnu, pobić neće, ali mi neće ukrast lito i dane koje jedva čekam. Nemam godišnji odmor ali barem ne moram mislit o domaćim
......
mazilica je napisao/la:što se nas tiče - gotovo. sve su ocjene zaključene osim matematike, to još pišu završni.

Potica je napisao/la:a što se tiče mog djeteta nema kaj pisati sve nekako ide laganini pa me strah FP
babalu je napisao/la:zal mi je da je tak,da ima cetvorke,ne zato kaj ganjamo pet nula nego zato sto znam da moze
mazilica je napisao/la:ma ja si mislim da mi je bolje da razmišljam o petom razredu nego o porodu

IINA je napisao/la:Čeka ih test iz francuskog i tu bi moglo svašta biti, jer će pisati brojeve,
a oni su zaj...to se još sjećam iz svojih dana
P. cendra za taj francuski da mu je jako težak, ali baš ni ne uči

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.