Sada je: 13 srp 2026, 14:54.
Moderator/ica: Diami

( naravno, nakon što se čuješ s ginićem).
, ali to ti ništa ne znači.
mama njonji je napisao/la:hm...jos mi se cini prerano za uzv, jos mi nije ni ocekivani datum menstruacije prosao (zadnja M je bila 30.3.), mislim da na uzv jos nista ne bi mogli vidjeti (i u slucaju da jesma trudna, ni da li je plod u maternici ili nije)

jesi radila test?
u tim slučajevima je problem bio u slaboj prohodnosti jajovoda pa se oplođena jajna stanica nije uspjela probiti u maternicu i zastala je u jajovodima... nadam se da to kod vas nije slučaj jer bi ti to doktori već rekli... drugi najčešći uzrok je pokretljivost tj. lošiji spermiogram...
a na uzv-u ionako ništa neće vidjeti ako je tako rano...

)
mama njonji je napisao/la:inace, u medjuvremenu sam napravila sve moguce pretrage na koje me doc. poslala - papu, briseve, uzv...- sve je bilo OK i ne znaju razlog zasto se to i dogodilo prvi put
dvije prve trudnoce su bile skolske, rodjene dvije zdrave bebe, ovo sa trećom me totalno išokiralo
mi npr. poslije tog 3 god. nismo mogli zatrudnjeti, a nismo još imali djece... a gle me sad, ne smijemo se ni pogledati
valjda je to tako u životu, netko drugi vuče konce

premotavam film od prije tri mjeseca koji je zamalo zavrsio sa najgorim mogucim ishodom, i sad mi se cini da se sve iznova ponavlja
Opet, s druge strane, proganja me misao da sam zadnji put mogla mozda spriječiti operaciju, uklanjanje jajovoda, sve te šokove sa unutrasnjim krvarenjem i sl. da sam malo ranije reagirala i na prvo zatezanje ili grceve otisla kod doc. Uff!
?

Ja ti drzim fige 

javi ishod

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.