Sada je: 22 ruj 2026, 12:05.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

- vilica. 
potpis!latica je napisao/la:ma tin je genijalac

Jewel je napisao/la:Dođemo doma iz vrtica i veli meni moj Leon...
- mama nismo ponjeli iz vrtica moj crtic, kako si to mogla zaboraviti?
- leone moras nauciti TI brinuti i misliti o svojim stvarima koje poneses u vrtic da ih moras uzeti i ponjeti doma.
- ali mama ti si ta koja moras misliti za mene, ja sam jos mali i to nije moj poso da se ja brinem o sebi i svojim stvarima, zato imam tebe!
I KAJ DA JA DJETETU NA TO ODGOVORIM ??????? 3 i pol godine![]()
.... ma klinci su nam mrakacha.... mene plasi kad moj progovori i pocne vise razmisljat..... 

. 

.
!sta je najbolje do tada nikad nije znao rec kako se kravica glasa!2 godine ima 

May je napisao/la:Moja H napunila 2 godine krajem lipnja i tako dok je ljeti trčkarala u peleni ( kojih smo se bezuspješno pokušavali ostaviti), ponekad bi se i pokakila. Znate kako ono pelena se objesi kada je govance ( ajde dobro, kada je veća količina) u njoj.
Onda bi H pokazala na guzu i rekla " Ima gouno, mini pelu" ( Kao da ima govance i da joj promjenimo pelenu).
I tako došli mi na plažu, tata se skinuo u kupače, a H pokaže prstićem ravno na mjesto .. jel, ..hmgdje se u kupačima nalazi pišo i kaže glasno " tata ima gouno, mini tata pelu"
![]()
![]()
.......

May je napisao/la:Moja H napunila 2 godine krajem lipnja i tako dok je ljeti trčkarala u peleni ( kojih smo se bezuspješno pokušavali ostaviti), ponekad bi se i pokakila. Znate kako ono pelena se objesi kada je govance ( ajde dobro, kada je veća količina) u njoj.
Onda bi H pokazala na guzu i rekla " Ima gouno, mini pelu" ( Kao da ima govance i da joj promjenimo pelenu).
I tako došli mi na plažu, tata se skinuo u kupače, a H pokaže prstićem ravno na mjesto .. jel, ..hmgdje se u kupačima nalazi pišo i kaže glasno " tata ima gouno, mini tata pelu"
![]()
![]()

olja2208 je napisao/la:moram podijeliti zadnju Glorijinu provalu,
jucer imali goste, ona za stolim, jede brokulu,
kazu joj:"bas dobro sto volis brokulu!"
ona:"ne volim, jedem jer mi je nizak hemoglobin, a volim zitarice, sir i mlijeko!" , sva ozbiljna.

Ja sam pukla od smijeha .. malo moje zlatno ...

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.