Sada je: 26 srp 2026, 18:46.
Moderator/ica: medo14

Obično treba ponijeti kabanicu, vi ćete možda i kupaće trebati jer će možda već biti dovoljno toplo, u tom slučaju i ručnik za plažu. Dvije pidžame (jedna rezervna ako se prvoj nešto dogodi), obuća, veći i manji ručnik, pribor za osobnu higijenu, eventualno neka igračka, knjiga, mobitel i punjač. Neke suhe grickalice, npr. štapići, nešto slatko.
s tim da sam ja samo prve godine u vrtiću pakirala u vrećice...
sretnamama je napisao/la:Ove godine naši trećaši idu krajem 5. na V.Lošinj. Ima li netko kakva iskustva i savjete. Jeste li dobili spisak šta treba ponijeti + dopunili s svojim mišljenjem. Nama dijete prvi put ide negdje bez nas, pratnje rođaka, poznatih i želimo se što bolje pripremiti, stoga svaki savjet, lista stvari i ostalo su dobro došli.

Sreca najveca je napisao/la:ja bih se malo ubacila jer nisam našla temu vezanu za Grad mladih.
moja curka ide 14.5. na 5 dana.
znači, oni čija su djeca išla, dobivali ste u vrtiću neke popise što sve treba uzeti?

Cathy je napisao/la:sretnamama je napisao/la:Ove godine naši trećaši idu krajem 5. na V.Lošinj. Ima li netko kakva iskustva i savjete. Jeste li dobili spisak šta treba ponijeti + dopunili s svojim mišljenjem. Nama dijete prvi put ide negdje bez nas, pratnje rođaka, poznatih i želimo se što bolje pripremiti, stoga svaki savjet, lista stvari i ostalo su dobro došli.
Jel to baš škola u prirodi, i gdje? Koliko košta?

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.