Sada je: 13 srp 2026, 13:46.

Radovi u tijeku - radi se i dalje

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Re: Radovi u tijeku - radi se i dalje

PostPostao/la kandy » 02 svi 2012, 10:58

Ohoho, opasna si ti Izzy!! ;)

Moj je otisao prije nego smo se mi probudili. :dada
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la zara01 » 03 svi 2012, 17:16

Ja sam se uspjela naručit na uzv i briseve tek 31.5 :whew ionak od moji radova ništa,trenutno nisam ni psihički ni fizički sposobna :( dijete mi je u pred dijabetičkom stanju,korak do inzulina,stroga dijeta,kontrola za mjesec dana...a i ugovor mi je istekao,sad ne znam ni kako ću raditi uopće i ako me zovu negdje dok se ne priviknemo na nove okolnosti :gaah baš me neće ova god.a da ne spominjem da već ima dijagnosticiranu astmu i gerb :I sad kad se sjetim da bi sve to moglo dobiti i drugo dijete :strah
Sorry kaj sam vas ugnjavila :ajme
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la zara01 » 03 svi 2012, 17:17

Lorena uskoro kod ginića????Kad ideš?
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la adry » 03 svi 2012, 17:26

Cure velika :kiss
Kod nas je vruće strašno.

[b]zara [/b ]biće to sve u redu i ne mora značiti da će kod drugog biti ista situacija. Ja sam dijabetičar pa sve znam i jako sam se brinula tijekom trudnoće tako da za tebe jedan veliki :hug. Ne znam koliko ti je dijete ali držim fige da sve bude OK.

Lorena kak ti po ovoj vrućini?
slika

slika
adry
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Izzy Lo » 03 svi 2012, 18:10

zara :hug

od mog dragog tata,stric i teta su dijabeticari.. znaci svi s te strane obitelji ,a moj dragi ni njegova sestra nisu tako da nemora to nista znaciti.. ljubi maloga i ja se nadam da ce sve biti ok..

do sad nisam uopce pomislila da bi moja djeca mogla biti diabeticari ..
sve u svemu treba mislit pozitivno...
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 03 svi 2012, 19:19

ajoj zara :kiss :hug
nadam se da bude sve ok i nadam se da ti dijete ipak neće završit na inzulinu. ništ ne gnjaviš, pa svi smo tu dobrodošli.
kak to da te tak kasno naručil dr. za briseve? ja sam išla na to 10. dc, tako mi je dr. rekao da se obavezno ide. držim fige da bude sve ok i da se što prije oporaviš, bebica će onda brzo doći :kiss
joj kod nas je isto strava vruće. baš sam s mm sređivala ormar, zimsku izvakumirala a ljetnu odvakumirala.
meni je muka non stop, mislim si da bi bilo bolje da povratim pa da mi bar malo bude bolje u želucu i glavi (jako mi se vrti). koma slinim, kao buldog neki :ajme jako mi se spava, pa ću sad probat složit neku bijelu kavicu da bar izdržim do 21h budna jer vidim da mi je muž jako tužan :place
Izzy držim fige da ne dođe sad ovaj vikend :kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zara01 » 03 svi 2012, 20:35

Poremetio mi se ciklus pa nisam sigurna kad će mi menga točno doći i proći :dunno nitko mi nije spominjao 10.an ciklusa :conf
I ja se nadam da neće završiti na inzulinu(10.god. ima),ali prognoze nisu obećavajuće.....A pri pomisli da me sve čeka još jednom(astma,gerb,pa sad ovo)nažalost me prođe volja za drugim djetetom :(
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 03 svi 2012, 20:42

zara01 je napisao/la:Poremetio mi se ciklus pa nisam sigurna kad će mi menga točno doći i proći :dunno nitko mi nije spominjao 10.an ciklusa :conf
I ja se nadam da neće završiti na inzulinu(10.god. ima),ali prognoze nisu obećavajuće.....A pri pomisli da me sve čeka još jednom(astma,gerb,pa sad ovo)nažalost me prođe volja za drugim djetetom :(

uopće ne mora značiti da će drugo dijete imati i gerb i astmu i dijabetis. nemoj se zamarati sa takvim stvarima i probaj misliti pozitivno. mislim da to nisu bolesti za koje je 100% sigurno da će svi u obitelji imati. jel ti i muž imate šta od toga?
pitala si za pregled, idem 11.05.
meni je dr. rekao da se brisevi moraju raditi na 10 dc, nemam pojma zašto pa me tako i naručio
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Izzy Lo » 04 svi 2012, 09:30

Lorena na zalost nemogu si zamisliti kako ti je, probaj se cim vise odmarati i drzim fige da te to nebude drzalo pre dugo...

zara :hug sve su cure vec rekle..

ja sam ok cice me opet bole, ali sam primjetila da je to postala rutina od kad razmisljam o simptomima.. tako da ili sutra ili preksutra cu dobiti sigurno...
Bebe su nešto kao travke tanane,
a liče i na zvijezdu visoku.
One su umilne pjesme lagane
i najsjajnije sunce u maminom oku.
Izzy Lo
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la zara01 » 04 svi 2012, 13:11

Je,Lorena ima muž astmu.Ona je čista genetika i šansa je 50% da ju dijete dobije(navodno).Al u usporedbi sa šećerom ovo je niš :roll
Svima :kiss
Lorena samo ti odmaraj.Sretno na pregledu :)
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lorena82 » 06 svi 2012, 11:29

radilice jel vi to tolko radite ili ne radite ništa pa nemate ni o čemu pisati?
:kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lillivanili » 06 svi 2012, 11:37

jutro svimaaaa
u mene neka guzva pa sam samo citala nisam pisala ,danas napokon odmor, i 2dc tako da idemo dalje i btw poceli smo piti neku terapiju od jedne bakice pa vidjet cemo ,do 7 mj prije postupka cuda su moguca :)

Lorena kako ti ?
svima drugima ugodan nedjeljni dan i lots of :kiss
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 06 svi 2012, 11:48

piješ čajeve neke ili šta?
držim fige da bude nešto prije 7 mjeseca a ako ne onda mi se čini da je 7 mjesec tvoj :luv
meni upravo lagano muka jer sam pojela malo sirovog tijesta za pizzu :ajme (volim jest sva sirova tijesta i sirovo mljeveno meso :stup )
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la kandy » 06 svi 2012, 13:29

Ja radim, do grla sam u poslovima. Kucanskim. :hahaha
Nisam mjesec i pol peglala kako treba jer zbog bolova nisam mogla puno stajati. Sada pijem tablete protiv bolova pa stignem peglati pola sata.

Zara01, kako si? Procitala sam za maloga, saljem ti veliki :hug . Kako je on?
Lor, kako si ti? Jesi pocela bljuckati?
Lilivanili, o kojoj terapiji se radi (ako zelis napisati)? Ja pokusavam skupiti sta vise info jer u cetvrtak idem kod ginekologice i moram sa njom sjesti i vidjeti kako da podebljam taj endometrij koji je ziva katastrofa.
D. 29.04.2008.
kandy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la zara01 » 06 svi 2012, 15:50

Kandy o.k.je on,bolje nego smo mislili,samo da tako i ostane :moli ali tek smo na početku,privikavamo se.Ja sam kako koji dan dojde mi da počnem :loce
Pusa svima i da idete Loreninim stopama :dada
T&T
zara01
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lillivanili » 06 svi 2012, 17:36

ej cure ,nije mi problem napisati naravno

uglavnom rijec je o kombinaciji trava koje pijemo mm i ja svaki dan ,plus caj za oprati gospodju poslije menge tri dana uzastopno i kreme uz to ,i krema za mm za blizance koje nanosti svaku noc.Uzeli smo za tri mjeseca pa vidjet cemo .
Uglavnom od prijateljice s posla sam cula jako dobre komentare na nju ,poznaje dosta ljudi kojima je pomogla,a kad smo dosli kod nje sama nam je navodila tko je sve bio naravno ne imenom ,i da se nada da se necemo vracati po jos . :D

btw nakon borbe s asthenozoo. dosli smo na normalu i nalazi su sad relativno uredni ,moje laparask . propuhivanja itd .ovo je nekako prirodno rijesenje pa svakako u 7 mj se nadamo najboljem

sto se tice endometrija Kandy ja sam pila sok od racice ,ananas i mogu reci da bi mi pojacalo debljinu ,pa vidi ti mila sta ce doca reci.
Lorena znam da trudnice imaju cudne zelje al ti , :p ;)
Andjele, sklopi okice i u tami noći pronadji svjetlo mjesečine da ti obasja snove i u njih dovede one zbog kojih se vrijedi sutra buditi!
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Lorena82 » 06 svi 2012, 18:46

lili držim fige da nešto od toga uspije :gata
ja ti sirove stvari ionako volim jesti nije da mi je to od trudnoće.

inače sam u totalnom strahu, moram se malo vama pojadati. danas dok sam se obula sam skužila da mi je desna noga malo (ali stvarno malo) otečena. prestravila sam se jer sam u prošloj trudnoći na kraju dobila DVT u desnoj nozi. desna potkoljenica mi je od 30 tjedna trudnoće počela oticat, to je bilo nenormalno kako je pred porod izgledala, kao kuhani buncek. inače nosim broj 35, a onda sam nosila mamine sandale broj 39 :ajme završila na fraxiparinu i 3 mjeseca na martefarinu. rekao mi dr. da će mi dat fraxiparin tek poslje 12 tjedna.
sad poslje uzv u petak idem dr. da mi izvadi krv da vidim te D-dimere......
baš me strah. mada jučer sam se prežderala slane fete, ali onda bi mi valjda obje otekle a ne samo jedna.
oprostite šta vas davim s tim, nisam našla nikakvu temu o oticanju :kiss
Lorena82
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la lillivanili » 06 svi 2012, 21:53

sretno mila svakako ,al kad si vec s tim imala problema,smanji sol koliko mozes ,nedaj Boze niceg loseg
ja se odo zavalit uz tv ,bas sam se nes smorila spremajuci kucu i pripremajuci se za posao
laka noc svimaaaaa :D
lillivanili
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la tamara1981 » 06 svi 2012, 22:18

H0će t0 0d slan0g tak0 0ticati...ne m0ra biti dvt(držim fige da nije)
Svakak0 vidi s dr.za heparin.M0žda ti predl0ži aspirin pr0tect za p0četak :dunno
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la tamara1981 » 07 svi 2012, 08:09

P.S.prati samo dali ti otiče ili crveni noga,kolika je razina boli(ako boli),drži ju podignutu što češće
:dunno
D-2008.
˝Nikad nisi prestar da sebi postaviš jos jedan cilj ili da sanjaš još jedan san˝
International Asherman´s association
tamara1981
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la MON » 07 svi 2012, 08:16

ssamo da potpišem tamaru glede noge i brzo vam otvaram novi radni poligon :mrgreen :kiss
MON
Intelektualni snob

Prethodna

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju.