Sada je: 26 srp 2026, 22:20.

skola u prirodi- dajte iskustva i savjete

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

skola u prirodi- dajte iskustva i savjete

PostPostao/la Dobri andjeo » 26 svi 2012, 08:24

nas to jos ceka 13.6. dajte napisite iskustva,
korisne savjete, sto ponijeti, neke ideje..
idu na more5 dana,
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Dobri andjeo
zlatna ribica

Re: skola u prirodi- dajte iskustva i savjete

PostPostao/la IINA » 26 svi 2012, 12:26

------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la Dobri andjeo » 27 svi 2012, 08:39

hvala vidjela sam taj topic.
zanimaju me friska iskustva. tipa kako ste rijesili deparac, koliko i jeste li odmah dali cijeli novac. nasi ce ici i na izlet, preko puta odmaralista su kramari, i ode lova prvi dan na suvenire :lol
kako novac rijesiti ? mobitele od kradje i gubljenja zastiti , jeste stvari oznacavali ? rucnike idr.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la palunkica » 27 svi 2012, 08:53

Evo moj se nedavno vratio. Dala sam mu novac za izlete i džeparac u novčanik, a novčanik u torbicu oko struka. Za koju sam rekla da ju ne smije skidati i ostavljati bilogdje, i da ju, kad ide spavati, stavi kraj jastuka. Izlete su plaćali kad su išli na njih. Išli su u Senj, Vrbnik brodom, Biserujku brodom.

U školi su rekli 150 kuna džeparca, vratio se s 30, kupio je svakakvih gluposti.

Nisam ništa označavala, vratio se s jednim tuđim ručnikom, a njegovog nema. I fali par čarapa (po jedan komad od para).

I sve je bilo u totalnom neredu, kad se vratio, sve pomiješano, čisto, prljavo, hrane u torbi, ma sveg i svačeg.

Spavali su svi zajedno u tri povezane sobe. Nedavno je preuređeno pa je sve bilo čisto i novo. Jedino su se žalili na kupaonu.

Edit, mobitele su dali učiteljici, dala im je ujutro nakon buđenja i navečer od prije večere do odlaska u krevet.
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la mrava » 27 svi 2012, 11:47

Kod nas u školi je riješeno da roditelji daju u omotnici novac učitelju/ici i dogovore se s njim/njom da svaki dan djetetu da 10-20kn, koliko se zajedno dogovore
Hrvoje 30. 10. 2008.
Gabrijela 3. 1. 2011.
Andrej 27. 8. 2015.
mrava
tenfam tenfalicom

PostPostao/la Dobri andjeo » 28 svi 2012, 07:35

nasa uciteljica prihvaca savjete pa mi je to bitno, predlozit cu joj ovo s lovom a i da odmah pokupi lovu za izlete ;)
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la TmamaKiN2 » 28 svi 2012, 11:22

evo, moja je cura upravo jutros otisla u Novi Vinodolski pa vam mogu ispricat sto smo sve stavile dok mi je frisko

-gace, potkosulje, pidzama (dugih rukava, ali tanka), carape
- d.dio trenirke (x2), majica dugih rukava (x2)
- bermude (x4), majice kratkih rukava (x6 za preko dana i x4 bijelih za jutarnju tjelovjezbu)
- haljina (x1)
- sandale, japanke, balerinke, u tenisicama putuje
- silterica, krema za suncanje, autan
- kozmetika: za tusiranje, pasta+cetkica, krema za lice, cetka za kosu, gumice za kosu
- papirnate+vlazne maramice, wc papir (to nam je jucer rekla jedna cura koja je bila prije koji mjesec da nije bilo wc papira pa sam stavila 2role)
- slonka za spavanje
- pernica+neka knjizica,tj. radna biljeznica koju su kupili za 15kn upravo za tu namjenu
- punjac za mobitel, dzeparac 90kn po 10kn i sitno (sve sam joj dala, ona nije nerazumna, zna pazit i raspodijelit)
- ima bocu vode i par slatkisa sitnih, uzela je i jednu cedevitu i velike napolitanke za tamo
eto,mislim da nisam nista zaboravila, nadam se da ce im biti lijepo, sinoc od uzbudjenja nikako nije mogla zaspati, spavala je samnom, trazila da joj pricam pricu... :luv
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la viki » 28 svi 2012, 11:33

- moj se vratio, kod učiteljice su bile jedino zdravstvene, njegova čak ni nije nego u toaletnoj torbici, nosio je mobitel i novce, nije niš izgubio, čak je i većinu kuna donio natrag, dobio je i diplomu za najuredniju sobu, al on još od vrtića ide na takve izlete...
viki
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Dobri andjeo » 13 lip 2012, 15:02

nasi sretno stigli.
da ostane drugima ;
5 kratkih hlacica, 5 majica s kratkim rukavima, 5 na bratele, 4 haljine za plazu, 1 dugu majicu, 3 tajice, traperice,2 trenirke gornji dio, suskavac, kabanica, 7 gaca, 5 carapa, pidjama s kratkim hlacama i kratkim rukavima.
silterica,
haljina za ples, minica.
sandale, crocsice, japanke, starke, kozne tenisice.
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la patkica » 13 lip 2012, 15:20

Što se odjeće tiče, tu su šprance popisa najmanje važne mislim - jer prvenstveno ovisi u kojem terminu idu i gdje - kakvo je vrijeme i sl. odjeću ionako stavljaš zdravim razumom i iskustvom (kakvo ti je dijete).
Ja sam svojem spakirala valjda duplo manje :lol (npr. stavila sam mu krokse, ali ne i japanke, sandale ni nema :lol, stavila sam mu 5 majica kratkih rukava, jednu dugih, u hlačama je putovao, plus rezervna duga trenirka i 3 komada kratkih hlača. Bilo mi je bitno da mu torba bude što jednostavnija. Posebnu odjeću za plažu ionako nema (a i da ima, ne bi nosio na školski izlet).

Izlete je učiteljica unaprijed popisala i platili smo njoj prije puta. Plus 30 kn (za tri sladoleda, prvi i zadnji dan nije trebalo). Nosio je 100 kn i puni mobitel, vratio je 75 kn. Neki su (čula sam) davali 200 kn, al tu je valjda osobna procjena roditelja najbitnija.
patkica
svizac

PostPostao/la Dobri andjeo » 13 lip 2012, 20:09

mi smo svi davali 10-2o kn po danu /6 dana/ i 50 kn za zadnji dan za dzinde..

i o spolu ovisi reklo bi se :lol
Dobri andjeo
zlatna ribica

PostPostao/la TmamaKiN2 » 14 lip 2012, 09:07

mi smo dali 15tak kuna po danu, a vratila se s pocetkom bronhitisa, dobila sumamed :gaah koza, moram reci, kupala se, a more je bilo hladnoooooo :gaah zato joj i nisam dala niti badic niti rucnik za plazu, ali kao uciteljica je rekla da mogu :gaah
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju.