.... kako je bilo vašima, na što im treba skrenuti pozornost itd.Sada je: 29 srp 2026, 13:22.
Moderator/ica: medo14
.... kako je bilo vašima, na što im treba skrenuti pozornost itd.

oni idu s muskim trenerima i uopce nemam bas nekog povjerenja u njih. mislim, moja cura je prilicno razumna i odgovorna, ali mali
unatoc svim kremama... uspio im je prosle godine izgoriti, srecom pa nije dobio temp.ili slicno. znam da smo mi odmah navecer dojurili vidjeti kad nam je kcer rekla. eh, sad, ove godine idu solo, mi cemo doci po njih i nije mi svejedno. recimo, za klopu smo im u par navrata donijeli nesto da imaju, sad cemo to sve trebat "ukalkulirat" i odlucila sam porazgovarat s trenerom 

... valjda će biti toliko razumna da će se namazati par puta dnevno i poslušat me da na trening ne nosi majice bez rukava
.
. Stvarno me najviše strah da ne izgori, jer je dosta svjetloputa, a imaju treninge 2-3 puta dnevno plus kupanje 2 puta dnevno, dakle, više-manje su cijeli dan na suncu.

, iako imaju dosta intenzivan tempo. S njom je njezina super prijateljica, a poznaje i dio druge djece s treninga, tako da joj poznatih definitivno ne fali
. Tvrdi da se redovito maže kremom za sunčanje
. Dosta njezinih prijatelja isto ovoga ljeta ide u različite sportske kampove (svi isto izvan Zg, sa spavanjem uključenim).
) a obecala je jos poslati mail. Rekla je da ce nam tocno reci u koje doba dana ih mozemo zvati (da ne ometamo trening ili zajednicke aktivnosti), da ona spava s ovim manjima u sobi (po 8 ih je u sobi), da se svaki dan prije kupanja mazu s kremama protiv sunca u koloni, da im damo max. 200kn dzeparca za tih tjedan dana.
tanjabb je napisao/la:Nama je rekla da kratkih hlaca i bijelih majci pripremimo za svaki dan ali sto se ostale odjece tice sto manje jer klinci ionako vecinu vremena trce naokolo goli do struka, a i u stanju su iste hlace i majcu nositi po tjedan dana.

skorpionka je napisao/la:pita jedan tata trenera da zašto je sve slike slikao isti dan, kaže mu trener da je, baš naprotiv, imao kameru i aparat non stop u pogonu, a ovaj tata je krivo zaključio po tome što mu je mali na slikama bio tjedan dana navečer u istoj majici.

, a posebnu robu za trening (tenis) nema, tako da nosi obične majice s kratkim rukavima i kratke hlačice.

(dakle, ipak nije rezervirano samo za dečke)

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.