Sada je: 03 svi 2026, 00:32.
Moderator/ica: nadicab

jer "inkluzivni" bi trebao značiti nešto što u biti financijski omogućava inkluziju u normalan svijet i društvo. a leonu ta smiješna cifra to sigurno ne omogućava, a bome ni drugoj djeci s puno manjim, a ipak velikim problemima. 
Ostali poremećaji iz autističnog spektra; za osobe koja se lijeće dvije godine ambulantno i
bolnički bez poboljšanja u kliničkoj slici

hellokitty je napisao/la:Ja ne mogu pronaći na FB grupu, dali je možda pod drugim imenom?
MBee je napisao/la:POMOZIMO DJECI SA INVALIDITETOM

alexandra je napisao/la:moraju si pod hitno nać jednog poštenog lektora bar za č i ć![]()

mama.miamia je napisao/la:Upadam kao padobranac u raspravu...jel bila invalidnina kome ovaj mjesec (Zagreb)???

danijela81 je napisao/la: i dodatak od grada (Zagreb)

alexandra je napisao/la:moraju si pod hitno nać jednog poštenog lektora bar za č i ć![]()
i ovo mi je divno:Ostali poremećaji iz autističnog spektra; za osobe koja se lijeće dvije godine ambulantno i
bolnički bez poboljšanja u kliničkoj slici
ako bi mi itko od njih rekaao kakve su to metode ambulantnog i bolničkog liječenja da mi je znat![]()
Ovo je proizišlo iz "kampanje " da se autizam može IZLIJEČITI ... tete u socijalnom , naime nemaju pojma što je autizam ,ali su čuli po medijima da se to može izliječiti,a svi mi koji imamo malo stariju djecu , znamo da ne može.

sretnamama, sve je isto kao i prije, samo što mi dobivamo pismeni poziv, valjda ovisi o centru ili sad štede na papiru. dobit ćete termin, doći na kruge, čekat sa svima 2 sata, obavit pedijatra, psihologa i socijalnu radnicu i onda čekat nalaz dva do tri mjeseca.

alexandra je napisao/la:andrij, jasna mi je teza da neki misle da se može izliječiti, ali čak i da se može, znaš i sama da kod nas u bolnicama i ambulantama nemaju ni najosnovniju terapiju, a kamoli metode. nemaju ništa.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.