dok sam čekala MMa da riješi bebinu papirologiju na MUP-u.I to bi bilo to dosad...
Dok sam bila u rodilištu imala sam 2 cimerice koje su u startu odlučile da neće dojiti nego će ići na AD. Jednoj je razlog bio da može biti slobodnija, odnosno da bilo tko može ostati s bebom i hraniti je. Druga je pušačica i rekla je da želi pušiti. Obje su stalno žicale sestre da bebama daju AD. Jedna je imala skrivenu dudu varalicu i krišom je davala bebi (da je ne uhvati glavna sestra) a druga - pušačica - bi bebu uvalila sestri da je našopa formulom, pa da mala zaspe, i onda bi ona odlazila u WC pušiti.
I da - obje su od samog početka radile grimase i ispuštale jauke kad bi - pro forme - stavile bebe na prsa. Ono kao - užasno boli, mučenje, ne mogu ja to, spasite me - dajte im AD.
Zašto to spominjem ?
Imam osjećaj da sve manje majki želi dojiti. Sama se ne sjećam kada sam zadnji put vidjela ženu da doji u javnosti. Zbog toga mi se čini da bi u mene buljili ko u sredozemnu medvjedicu da sutra negdje izvadim sisu....Inače, sama nemam neku kočnicu u glavi vezano uz to.

Posramila sam se same sebe...