da kopiram pitanje s prošlog dijela
i_ja_sam_mama je napisao/la:dužina po sredini 45 cm, širina u najširem dijelu (kod čičaka) 52cm, širina u sredini pelene 13cm. Molim ako se nekom da da provjeri jel to regularna OS pelena!
Sada je: 18 tra 2026, 15:07.
Moderator/ica: nevenera
i_ja_sam_mama je napisao/la:dužina po sredini 45 cm, širina u najširem dijelu (kod čičaka) 52cm, širina u sredini pelene 13cm. Molim ako se nekom da da provjeri jel to regularna OS pelena!

stvarno ne kontam što se dogodilo s rodinom dostavom...da ih nije kogod pobro iz ulaza? 

Jesi to ti mene zvala
? Nevenera je nesto pisala da se konoplja zna dosta stvrdnuti, nežalost kod tih prirodnih pelena i tvrdoća vode igra veliku ulogu.

je, najtvrđa pelena koju imam. ali malo kroz ruke prođem i bude bolje. što se upijanja tiče je zakon.dominika je napisao/la:Nevenera je nesto pisala da se konoplja zna dosta stvrdnuti, nežalost kod tih prirodnih pelena i tvrdoća vode igra veliku ulogu.
. i ja sam primjetila da je malo tvrda kad se suši na zraku, a ne u sušilici. ja pelene uglavnom malo prošušim u sušilici da budu mekše, pa ih do kraja sušim na suncu. ta pelena ima unutra 2 uloška, 1 u obliku pješčanog sata, a drugi ovalni. uglavnom stavljam samo 1.
, jer sam ga malo upotrebljavala, cinio mi se mali od starta.

Koristimo ih svakodnevno jer na večer na ruke operem covere i koristim ih i s tetrama i odlično funkcioniraju i s njima. Dobili smo naf naf krpice koje su premekane i odlične i noćni uložak koji još nismo isprobali. Na testiranju pelena ste pisale o ulošcima... i ja ih koristim na način da mali uložak stavim ispod velikog. Zgodnije je i ne frče se. Jučer smo imali ogroman kakanjac i pelenu (nakon što mali dva dana nije kakao, a siki svaka dva sata i po danu i po noći i kaka ful tekuće i eksplozivno) i ništa nije procurilo.

, a za AIO od ME stvarno neznam, možda netko ima ovdje pa će reći svoja iskustva 

al bojim se da mi jema spasa. nevera mi je utjeha s brojem koji ima u kolekciji

rekoh-ja u ponedjeljak bila u splitu i nikog nije bilo u stanu, ne znam kome ga je poštar dostavio? ne znaju ali nekom je...u ponedjeljak ujutro moram ponovno u poštu vidjeti kako stvari stoje....pa jel moguće dostaviti nekom preporučeno tko nije ja? kome je on to dao ako nikog nije bilo kod nas? 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.