Umisto mm-ova sister mi je ostalo napisano mm-ova susret

Sada je: 06 lip 2026, 00:07.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

lilkillaink je napisao/la:ako budem imala sina sigurno će se zvat ili Viktor ili Vincent..ta dva imena su mi pre pre pre savršena

bubica11 je napisao/la:babasastilom,Troy je prelijepo ime u usa a sad u cro malo teze ide.

dtmb je napisao/la:Tristan mi je lijepo,ima u mom susjedstvu jedan i vjerojatno jedini, ali mi je bas lijepo
,pa mu se svidja Arian.
)

dtmb je napisao/la:Zwerka od tvojih ponudenih ja sam i dalje zaljubljena u Tristana![]()
Tadija mi se nikako ne svida,vrlo slicno Tadeju ali ne sjeda mi
Bas malo razmisljam da imam jos jednu bebu ( sina) kako bi se zvao,nedugo sam cula super ime i nisam ga pohranila u glavi,ocito mozak odbija pomisao na jos jedno dijete pa ne sprema nepotrebne podatke

dtmb je napisao/la:E da da SERGEJ bi se zvao moj drugi sin

dtmb je napisao/la:E da da SERGEJ bi se zvao moj drugi sin
)
lilkillaink je napisao/la:ako budem imala sina sigurno će se zvat ili Viktor ili Vincent..ta dva imena su mi pre pre pre savršena
Vicky & Mama je napisao/la:šta je to ime kojeg ima po cilom svitu (i na eng. govornom području i u slavenskim zemljama, u Francuskoj, Španjolskoj, baš svugdi),
Zwerka je napisao/la:Za curicu smo rekli da ce bit ILINA
Lavice obično imaju slične ukuse 

lilkillaink je napisao/la:olja jel ti to datum rođenja 2208, ko i moj?Lavice obično imaju slične ukuse

olja2208 je napisao/la:Zwerka je napisao/la:Za curicu smo rekli da ce bit ILINA
meni je još ljepše Ilona.
, a da je krasno, je

)Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.