Sada je: 08 kol 2026, 00:11.
Moderator/ica: medo14

bar u perkovcevoj, ne mozes ga birat. a neki dodju kod drugog i krenu na vrijeme rjesavat /ortodonti mislim / 

bebasastilom je napisao/la:Mi nismo dobili uputnicu za ortodontu. Rekla je zubarica da moramo cekati dok sve nove zube zavrse rast i onda mozemo probati sa aparaticem znaci jos 2 godine. Dal mislite da bih trebala provjeriti kod drugog zubara samo da budemo sigurni? Sin ima 7.5 sada. Cekati dok bude imao 10 cini mi se pre dugo.

kod starih ortodontica je to povlastica. kod mladih i ne, jer imaju moderniji pristup. mi imamo staru,trebamo sirenje al nam ga ne da, neg hoce vadit zdrave zube i cekat da svi narastu. to mi je rekla , da je ona starog kova i misli da je tako bolje nego ovi mladi bez veze ...adorablo, sto stvarno mislis da je rijetko da aparatic za sirenje celjusti ide prije fiskonog
mi smo ga odmah dobili. nisam stekla dojam da je to neka povlastica

pa mladi i daNema veze da li je starija ili mlada, i mladi ortodonti stavljaju hyrax prije fiksnog (radim s ortodontima).

Bubi imaš dobru orto

i nisam ortodont
, odvela sam dijete u perkovčevu, gdje je puno normalniji pristup. uglavnom možemo već sutra napraviti ortopan i doći bez naručivanja na prvi pregled, te ćemo na aparatić čekati oko godinu i pol, naravno pod uvjetom da djetetu do tad niknu svi zubi. sada još ima dosta mliječnih (12 god). 

jucer bili na kontroli u perkovcevoj, nasa predobra, prelijepa i predraga ortodontica od prije neki dan VISE NE RADI tamo
zalosni, ljuti sto nas nisu obavijestili. i pazi vamo, procedura je da se pojavimo od iduceg tjedna tamo i stavimo knjizicu kod dezurnog lijecnika
ako zelite mogu napisati i ime nase, cisto da znate ako je jos netko kod njeTmamaKiN2 je napisao/la::/![]()
jucer bili na kontroli u perkovcevoj, nasa predobra, prelijepa i predraga ortodontica od prije neki dan VISE NE RADI tamo

nadam se samo da nije otisla u privatnike 
TmamaKiN2 je napisao/la:rado bismo, ali jos uvijek se vodi tamo u perkovcevoj, a imala je jednu staru babetinu za sestru, skroz antipaticnu i bezobraznu, ne bih ju pitalanadam se samo da nije otisla u privatnike

jesam. izgleda da otvara svoju ordinaciju u Oroslavlju

Barbi je napisao/la:Aaaaa, to je V. E. M.? Pazi sada mene padobranku.![]()
I ja moram sa svojom kod ortodontice pa pratim temu.
ako bi radila preko HZZO-a mozda bi i otisli 
javi ak ce vasa radit prek hzzo iako cisto sumnjam 

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.