nikako nisam bila na ctg

Sada je: 26 tra 2026, 02:39.
Moderator/ica: Diami

i apsolutno ništa mi nije pomagalo, a probala sam sve živo i ne živo . U tom periodu sam žijela na slanim kokicama i malo mlijeka , to je jedino što sam mogla podnjeti, što nebi odmah povratila ( nego nakon cca 30 min 

) oko grudi i malo iznad, ne vidi se onako da su popucale kapilare,al ne znam šta bi drugo bilo...i to onako se u flekama vidi..šta je to
, nadam se da će poslije poroda nestati preko noći kak se i pojavilo!! Jel nekome isto to izbilo? 

, u četvrtak idem kod ginek.pa ću pitati,samo da me ne šalje na nikakve preglede
mrzim mrzim bolnicu 

Spomenko22 je napisao/la:Bez brige, obrisati ce to oni...a gospodje drage jeli vi imate muzeve, neka oni cesu i pomazu - moraju olaksati trudnici svojoj..
.......

prvo su se javili na celu,a onda po cijelom licu,kao da sam u pubertetu..i masna kosa isto...a citam kako mi se ten treba popravit,kosa prolijepsat i bla bla,a ja izgledam ko zombi 

ako če ti bit lakše i ja a tek sad i po leđima a ni u pubertetu ih nisam imala,ja čistim tonikom i trudim se nedirat ih i molit Boga da če sve kad rodimo nestatapeitheia je napisao/la:da li zna itko kakav lijek protiv pristica?!?! poludit cu,sve gore i gore je..prva 4 mjeseca sam doslovno blistala a sada katastrofa,uzasprvo su se javili na celu,a onda po cijelom licu,kao da sam u pubertetu..i masna kosa isto...a citam kako mi se ten treba popravit,kosa prolijepsat i bla bla,a ja izgledam ko zombi

apeitheia je napisao/la:da li zna itko kakav lijek protiv pristica?!?! poludit cu,sve gore i gore je..prva 4 mjeseca sam doslovno blistala a sada katastrofa,uzasprvo su se javili na celu,a onda po cijelom licu,kao da sam u pubertetu..i masna kosa isto...a citam kako mi se ten treba popravit,kosa prolijepsat i bla bla,a ja izgledam ko zombi

svima...
mm mi ih je mazao sa sudocremom i to mi je najviše pomoglo... a sad u ovoj za sad miruju 

primjenili i stvarno pomaže hvalanataly01 je napisao/la:mm mi ih je mazao sa sudocremom i to mi je najviše pomoglo..

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.