Sada je: 06 lip 2026, 02:06.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

nekada sam i ja tako mislila,i na masu testera se cak i uvjerila da skupo nije uvijek i= kvalitetno,cast iznimkama,ali ovo je u mom slucaju(kad je u pitanju koza lica definitivno za sada vrijedno svake pare,baj,baj suhoca,masnoca,pristici,cak mi ni tecni puder ne treba,osim za podocnjake.
),ali vec za cipele i torbe nema sanse da bih dala i blizu toliko-nije mi isplativo uopce

nisam isprobala dovoljno da bih išta govorila, ali za tu lovu bih očekivala isto što i vindalooVindaloo je napisao/la:al za tu lovu očekujem se drugo jutro probudit ko J.lo a ne samo fino hidratizirana i bez prištića
(da,da na aerodromu kupljena)

bas mi nije pasala. 
tamazd je napisao/la:
Jedino trebam preporuku za dobru maskaru, do sad koristila Loreal al mi vise ne pase, peku oci.

Ovo drugo što si napisala ne znam jel jedna ili dvije odvojene stvari i di da to trazim 

gold dust je napisao/la: kupila sam dior hydra life.

gold dust je napisao/la:i ja bih preporuku za maskaru
odlična, pogotovo za one koji ne vole gumene četkicesgrafaha je napisao/la:moja je placena mrvicu manje od 100 eura
u irisu 301 kn.Lena je napisao/la:kolika joj je cijena kod nas?
Dudley je napisao/la:Postoji li kakvo efikasno sredstvo koje bi se namackalo na prišt u nastajanju i onda on preko noći netragom nestane

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.