zeka_peka je napisao/la:Evo da se javim sa update-om oko novonastale situacije...uglavnom, nabavila sam joj sat preko njuskala isto casio nekakav rozi. Objasnila u vrticu, objasnila njoj i evo guramo...zapravo na pocetku je bilo malih "tehnickih" problema, stavila sam casopise u wc, zabavljam je dok voda tece ako joj se bas ne dolazi, objasnjavam zasto ne moze vise juhice koliko ona zeli...ide, sad je bolje. Jos uvijek je provjeravam je li piskila, koji put me pokusa prevariti

ali checkiram ja nju na kraju. Neki dan je cak dosla sama u wc i sva ponosna rekla: Vidis kako sam se sama sjetila ic piskit kad je zazvonilo

malo me trta sad, jer u subotu i nedjelju pravimo dnevnik. Nadam se da ce barem nesto bit bolje nego od zadnjeg puta... U utorak smo narucene na urodinamiku i biofeedback u Heleni. Moram vidjet s njima sto kad dijete ima temperaturu? Naime, u petak je imala temperaturu 39 i ja sam jednostavno izignorirala taj dan kompletan rezim, kljukala sam je s tekucinom. Isto tako, nadam se da ce izdrzat do 11.30 punog mjehura premda imamo se dignut u 6 ujutro da bi stigli u Zg

zekapeka, pozdrav, moja M. ima VUR II/II i II i nestabilan mjehur, suprotno vašem

, isti problemi visokog tlaka....pili smo terapiju 3 godine i nismo ništa napravili, sad probamo bez lijekova
sa satom nam je išlo teško, varala me, i sad vlaži gaćice, zaboravi ići na vrijeme,....pijenje smo popustili zadnju godinu, umorili se
sad joj je 7,5god, UK radim mjesečno od 1,5god
kad imate temp. nije bitno šta će biti sa režimom, i dalje je bitno da pije redovno, posebno je tad opasno za uroinfekt ako dehidrira
i mi putijemo u ZG 5 sati, gledaj da se 2 sata pred pregled popiški, onda je puni tako da za dva sata bude u mjehuru količina pri kojoj ona obično piški(npr svako pola sata 50ml)
računaj tako da oko 70% popijenog završi u mjehuru u ml mokraće
onda je kad dođete natankaj još malo ako treba
a i ako se popiški prije pregleda, ne brini i to nam se desilo, pa smo ponov pili 1,5h u Heleni i igrali se
sretno!