Bok mame,
s obzirom da je moja (danas točno11.-omjesečna curka) izreagirala na Veronikin jogurt,rekla mi pedijatrica da joj dajem sojin.Nisam se taj tren sjetila pitat išta na temu soje,hormona itd....Imam veliko povjerenje u nju,al opet...sad čitam i čitam i mozgam.Nju zovem i klasika-ne mogu je nikako dobit.
Molim iskusne mame,osobe koje znaju šta je soja i kakav je to estrogen (biljni? i šta to konkretno znači za moju bebu)....biste li i jeste li to davale svojoj dječici? I u kojim količinama? Zeka s dohranom,a jogurt je trenutno jedina papica koju trpa s veeelikim guštom.I ne bih joj ga uskratila zbog manjka točnih informacija.Ili joj ga pak davala.
Uzela sam u Bio&Bio Sojade Bio organic, nema GMO.Ima li tko iskustva?? Dodatno me brine jer smo nema dugo bili kod endokriniloga zbog povećanih cikica i sitnih dlačica na spolovilu, no rekao je da ćemo se samo pratit,ni hormone nije vadio,vjeruje da će sve proć....da je često kod curica...Imam osjećaj kao da je pedica to zaboravila u trenutku kad je spomenula sojin jogurt...
Eto,
voljela bi da mi se jave mame koje stvarno imaju iskustva i znaju šta govore.
Hvala vam.