)Sada je: 24 lip 2026, 18:24.
)

)
al u principu isto je, fimo masa ili još jeftinije das masa, a možda čak i gips.

....ovaj forum zato i služi da jedna drugoj pomognemo...kako su meni drugi pomogli na početku tako se i ja sada želim odužiti...
i da def...se može 3 d oblik...iz dva dijela prednje i zadnje..ili cijelu figuru oblijepiti silikonom i samo izrezati silikon sa strana po sredini...i dobiješ odmah i prednju i stražnju stranu...
)...eto drage moje bar sam vam uštedila koju kunu u ovim teškim recesijskim vremenima....

a hvala za ideju sa kalupima
ne bi se nikad sama sjetila...
kiki i lara je napisao/la:hvala vam curke....e što se anđelića tiče sad ću vas razveseliti...kalup sam napravila sama...moram ga jedino malo izraditi kasnije...uzela jednog malog anđelića...stavila ga u foliju jer nisam imala nikakve posude i prekrila ga sa silikonskim ljepilom sa pištoljom za vruće ljepljenje,,,,jedino sam malo polomila anđela kad sam ga vadila....i morala sam malo odrezati kalup sa strane u kojoj se utiskuje...i tako sam isto napravila kalupe za lica...isto preko anđela..još ih nisam koristila....tako da sam napokon shvatila kako jako jeftino sama sebi olakšati posao...jedna patrona velika ljepila me dođe 2 kn i neki kalupić i eto ga...
a gledala sam za kupiti koštaju po 150 kn....gospu sam sama radila....i što se tiče tog kalupa može ga se oprati koristiti i kasnije...jedino prije nego utisnem fondan pospem malo sa šećerom u prahu sa malim cjedilom za čaj recimo...i što je najvažnije ne ostavlja nikakve bakterije...jer kad netko utiskuje fondan u kalup od glinamola ili gipsa ipak se to kao malo mrvi..i otrovno je... eto jedan moj trik....nadam se da će vam pomoći...
)))

i hvala što si podjelila s nama svoju inovaciju!
super se uklopilo, nema veze što su figurice drugačije boje, bilo bi premonotono da je sve iste zelene boje... drago mi je da sam ti sa svojim tutorialom pomogla da ti torta bude ravnija, super je ispala!

boysmama je napisao/la:hvala, lara... ja prvi put čujem za ovu marku majicebaš sam out

!
Madir je napisao/la:ma jel ovo botuni imaju i konac??
samo uz sav trud ja to na slici ne mogu vidjeti, dobro oko imaš 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.