Sada je: 27 srp 2026, 00:02.
Moderator/ica: medo14

Nanoibeba je napisao/la:a prosjek. kako? Znači ulazi i tjelesni, glazbeni, likovni - predmeti za koje treba imati i predispozicije. meni to stvarno nije OK.
Koliko djece ima dvije lijeve, a bome ima profesora koji na tjelesnom ne tolerira dvije lijeve, koliko god se dijete trudilo
Uz to, sada će pritisak trajati 4 godine.
jedino što mi se sviđa je mogućnost upisa u više škola

Kodeksom savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata (Narodne novine, broj 140/09.) utvrđuju se opća načela, standardi i mjere za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata državnih tijela, kojima se uređuju pitanja i zauzimaju stavovi od interesa za opću dobrobit.
Svrha je Kodeksa svim tijelima uključenima u proces donošenja zakona i propisa pružiti smjernice koje proistječu iz dosadašnjih konkretnih praktičnih iskustava dijaloga i suradnje tijela javne vlasti u Republici Hrvatskoj i zainteresirane javnosti. Krajnji je cilj Kodeksa olakšati interakciju s građanima i predstavnicima zainteresirane javnosti u demokratskom procesu, te potaknuti aktivnije sudjelovanje građana u javnom životu.

Zainteresirana javnost, u smislu ovoga Kodeksa, su: građani, organizacije civilnoga društva (neformalne građanske grupe ili inicijative, udruge, zaklade, fundacije, privatne ustanove, sindikati, udruge poslodavaca), predstavnici akademske zajednice, komore, javne ustanove i druge pravne osobe koje obavljaju javnu službu ili na koje može utjecati zakon, drugi propis ili akt koji se donosi, odnosno koje će biti uključene u njegovu provedbu.

Buhtlica je napisao/la:meni nije problem napisati u svoje ime, ali se slažem da veću težinu ima dopis koji pošalje neka skupina nego pojedinac.
ja sam za da se otvori topic, da se pokuša usuglasiti s čim se ne slažemo i da onda pošaljemo u ime više osoba.

palunkica je napisao/la:Ja mislim da veću težinu ima nešto što netko pošalje u ime više građana nego pojedinačna primjedba, možda da se ovdje otvori neka tema kako bi se iskristalizirao zajednički stav pa onda jedan pošalje u ime onih koji se slažu s tim

) ali meni se čini kako bi bilo najbolje uvesti završni ispit (onu malu maturu koju su prethodnih godina spominjali) i zajedno s prosjekom ocjena (50:50) bodovati

patkica je napisao/la:Ne moraš vjerovati ali tako je. Te 4 godine roditelji guraju, mole i inzistiraju. I nakon toga ako dijete želi, ispišu bez problema.
s puno manje muke postigli bi te bodove redovnim putem (učenjem). Može biti da su djeca krenula u glazbenu motivirana, počela se pilati na trećoj godini (kažu da je kritična) pa im roditelji obećali ispis nakon još jedne godine, ali ni tada nisu bili motiv ti bodovi već nekakav odnos prema glazbi koji eto, nije rezultirao onako kako su roditelji htjeli (a i ne mora, riječ je o tome što djeca žele) 
UVOĐENJE PROGRAMA VEĆ OD 2013. - problem s učenicima koji su već završili 5. razred; u prednosti su oni koji u taj razred tek kreću

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.