Sada je: 08 kol 2026, 11:58.
Moderator/ica: medo14

skorpionka je napisao/la:Pa i te teme se obrađuju i kroz prirodu i društvo, mogu se i kroz tekstove iz hrvatskog, stranog jezika, možeš te teme provući kroz program bez nekakve velike pompe i seminara, premijerove supruge na prvi dan škole sa stolnjacima i tako.

Nincka je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Pa i te teme se obrađuju i kroz prirodu i društvo, mogu se i kroz tekstove iz hrvatskog, stranog jezika, možeš te teme provući kroz program bez nekakve velike pompe i seminara, premijerove supruge na prvi dan škole sa stolnjacima i tako.
Apsolotno. U našoj školi su i prije tog predmeta bile organizirane radionice i s učenicima i s roditeljima o nenasilju. Osim toga, pa ne može se baš sve svesti pod naslov zdravstvenog odgoja.

). Ja nekak mislim da bi to ipak profesori trebali biti sposobni riješiti sami.
i vjerojatno me iz pozicije u kojoj svakodnevno moram preuzimati odgovornost iritira taj defanzivni stav (a to nije moje mišljenje samo sad na kraju školovanja starijeg, nego mi se provlači praktički već od prvog razreda).

.Meni se čini da je osmi razred baš taman za učenje o STD. Da im se smuči, navrime.

jevrem je napisao/la:http://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/poziv-na-sudjelovanje-u-akciji-ne-dirajte-im-djetinjstvo/
Aleksandar Štulhofer jedan od autora kurikuluma zdravstvenog odgoja, studirao je upravo na Kinsey institutu.
Kinsey je pokrenuo seksualnu revoluciju, bio je pedofil, štoviše plaćao je pedofilima da istražuju svoju seksualnos, u tom svom "znanstvenom" radu surađivao je i sa nacistom pedofilom.![]()
Pametnom (da ne kažem normalnom) dosta.

Jel ovo sad trenutak da počnemo izvlačiti iz povijesti što je sve npr. crkva radila (kao organizirana institucija) ili šta je koji pop, svećenik radio kao pojedinac? Mislim da nije. Nadam se da nije.

nema mi druge nego se složiti, a i toplo preporučiti da pročitate Antu TomićaBarbi je napisao/la:Potpisujem patkicu u svemu, posebno u ovom dijelu:Jel ovo sad trenutak da počnemo izvlačiti iz povijesti što je sve npr. crkva radila (kao organizirana institucija) ili šta je koji pop, svećenik radio kao pojedinac? Mislim da nije. Nadam se da nije.
pčelica_maja_23 je napisao/la:Tekst mu je dokaz stramote jer priča o nečemu u čemu pojma nema.
Nije nikakva tajna i nikakvo izvlačenje iz kontektsta činjenica da je crkva uvik ženu stavljala na podređeno mjesto.

pčelica_maja_23 je napisao/la:pa iz istog razloga zbog kojeg se usudio to objaviti: jer ne zna da ne zna. misli to je vrlo jednostavno i prostodušno područje koje on bez problema može shvatit iz par citata i knjižica na koje je naišao u životu. .

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.