AA je napisao/la: jeste sole i prva i druga, a bogami i treca... i sve ostale su solea
jesi me nasmijala
ja nemam pojma tko je tko
mislim da oni medenjaci by solea bi mogla bit solea incognito

Sada je: 07 ruj 2026, 10:46.
AA je napisao/la: jeste sole i prva i druga, a bogami i treca... i sve ostale su solea

nevenera je napisao/la:ja nemam pojma tko je tko

, ona je ionako van svake kategorije 
kaj je ovo? Brbljate ko najbolje kuha???
Možda bolje da i nisam

TmamaKiN2 je napisao/la:a tu neka kladionica. ja mislim da niti jedno nije solea, ona vec ima prvu nagradu sto SVI odreda rade po njezinom receptu ne samo medenjake vec i puno drugih pa cemu se natjecati, ona je ionako van svake kategorije
ja sam ga uspjela napraviti, nikak mi nisu ispale, jer nisam pustila dovoljno dugo da se dize tijesto, pa sam malo kukala tu, pa sam skuzila u cem je problem i da sad vidis mojih kiflica, dizu mi se satima, ma milina jedna kak rahle ispadnu.

znas da ja pisem onak iz srca, kak mi dodje

Bubidea je napisao/la:pa naravno da pises iz srca , to znam za tebe.
nisi se valjda sad uvrijedila?
ma naravno da nisam, nisam se cak ni osjetila prozvanom u onoj tvojoj "frustrirajucoj" recenici
, samo sam htjela reci sto mislim. i slazem se s tobom. i vjerujem da je slika vazna, jer kad vec ne mozes probati a ono da bar slika bude lijepa

ja ću fotkati pa onda pola medalje ide meni 

lastavica je napisao/la:mene fascinira preciznost u zvjezdicama, ja u tri života ne bi to mogla tako napraviti.
Neki dan sam radila one kiflice brzo i fino i svaka je bila svoje veličine

. Moze se puno učiniti sa osvjetljenjem, kutom slikanja, postavom, a da ne pričam o photoshopu
. Nije sve u foticu Mirci je napisao/la:da ne pričam o photoshopu

A kak znate da ne budete dobile medalju ako ne probate sudjelovati
ponekad.... 

vec zato sto mi je zanimljivo igrati se 

. Ne radim bogzna sto, najcesce samo popravim osvjetljenje
.
. Najcesce nemam vremena opaliti puno slika, gladne oci i usta cekaju
, pa mi je lakse naknadno malo popraviti.

olja je napisao/la:photobucket ima odlican editor za takva sitna popravljanja
i ja cesto popravim svjetlo jer mi je fotic uvijek namjesten na "auto", a to mi se ne dopada

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.