Sada je: 06 lip 2026, 02:43.

Upomoć zaštita za namještaj

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Upomoć zaštita za namještaj

PostPostao/la elena11 » 20 pro 2012, 00:17

Drage mame i tate

Možda vec negdje postoji nešto na ovu temu ali nisam nasla ono što me zanima :(

Što se zaštite od padanja tice našla sam uglove za stol i zaštitu za vrata, ladice, štekere, ali da li znate gdje bi se moglo nabaviti nešto za oštre bridove?? Ili kako ste vi to riješile? Mi strepimo nad malenom svaki puta kad prođe (protrci) kraj rehgala ili pisaceg stola jer su od masivnog drva s vrlo oštrim bridovima. Užas kosa mi se diže na glavi kad si samo zamislim da padne lupi glavicom od to, a neki dan je bilo jako blizu, al na srecu nije bilo strasno.

Upomoć
svaki savjet ili ideja iz kucne radinosti dobrodošla
elena11
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Upomoć zaštita za namještaj

PostPostao/la mrs. eastwood » 20 pro 2012, 00:54

za oštre bridove mi imamo one šapice iz ikeje, i u uticnicama one zaštite. mislim da oboje ima za kupit posvuda i u DM-u, chiccu, hami... ducanima s djecjom opremom.

ove druge stvari nismo koristili. tipa zaštite za ladice i sl. bravice, blokade i superblokade (vidi ovdje sto sve ima)

stan smo maksimalno prilagođavali njoj - puzaču, hodaču... istraživaču...
nemamo stakleni stolić za kavu, nemamo veliku biljku u pitaru na sred sobe koju može prevrnuti na sebe i sl. u kuhinji u ove ladice koje može dohvatiti sam stavila krpe, salvete i tako te stvari koje nisu opasne za nju.
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la elena11 » 21 pro 2012, 00:05

Hvala mrs. eastwood,

ma i mi smo kupili to za štekere i isto imamo šapice istio iz ikee, ali mene ne muči čošak nego oštra stranica, brid.. nekad je bilo za kupit u ikei silikonski brid, a bilo je i kod nas negdje danas više nema, pa sam mislila da li je netko to nedavno negdje kupio ili se snašao nekako drugačije?
elena11
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 21 pro 2012, 10:33

potpis eastwood.

logika prije svega (dostupne bezazlene ladice i pitari na nedostupno)
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la Diami » 21 pro 2012, 22:07

Možda u ovim centrima tipa bauhaus, baumax ima za kupiti kutne letve, dugačke metar ili dva, koje nemaju tako oštar rub kao ti bridovi vaši? Postoji i dućan elgrad, gdje stolari recimo kupuju dijelove za namještaj, mooožda bi oni mogli imati i te silikonske bridove, mada nisam vidjela, ali nisam do sad ni tražila.

Nama srećom namještaj nema baš toliko oštre rubove tamo gdje klinci obično prolaze, imao je stol u dnevnom boravku, pa smo njega zamijenili jer nam je bilo prerizično.
Diami
ne stignem sanjati

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.