Sada je: 19 ruj 2026, 19:03.
Moderator/ica: Hajdi

prije nego prohodaju može trajati mjesecima. sad stoje, pa će krenut uz namještaj pa će se onda usudit napravit korak.gagy je napisao/la: Koliko otprilike nakon toga treba da prohodaju???
uredu je ako su se postavili sami i ako je to pravilno, dakle iskorak, stopala koja gledaju prema naprijed, gaze punim stopalima. ako se dižu snagom ruku bez iskoraka, ako gaze na unutarnju ili vanjsku stranu stopala, ako stoje na prstima.... - to je sve nepravilno i trebalo bi ili ispravljati ili spriječitigagy je napisao/la:on je rekao da je sve u redu jer su se sami postavili na noge

nevenera je napisao/la:prohodat se računa kad dijete napravi samostalno bar 5 koraka
S 14 i pol mjeseci je prohodala po mome, a to je da bar 20-ak koraka u komadu, točno se sjećam taj dan je jednostavno krenula na duge staze i nije bilo bitno jel beton, trava, kamenje, uzbrdica ... ona je hodala, nije se dala omesti i to je meni bilo to 

gagy je napisao/la:Moji dečki imaju 7 i pol mjeseci, prvi blizanac počeo se dizat na noge i stajat još prije mjesec dana, a drugi otprije tjedan dana. Dok su budni većinu vremena provedu stojeći u krevetiću, a kad su izvan krevetića penju se na sve uz šta se mogu popeti. Pitala sam fizijatra koliko je dobro da tako rano stoje, a on je rekao da je sve u redu jer su se sami postavili na noge. Koliko otprilike nakon toga treba da prohodaju???

Vicky & Mama je napisao/la:Moj prohoda sa 15-16 mj. (piše mi točno u radosnici, moram provjeriti) a propuzao tek nakon toga
![]()
Mali je više verbalni tip, nije mi baš sportaš

Nikky je napisao/la:Vicky & Mama je napisao/la:Moj prohoda sa 15-16 mj. (piše mi točno u radosnici, moram provjeriti) a propuzao tek nakon toga
![]()
To je uvijek tako. Ili su sportasi ili intelektualci. Moj sportas, koji zna svakakve akrobacije, jedva prica jos i sad sa 25 mj.

Nikky je napisao/la:Vicky & Mama je napisao/la:Moj prohoda sa 15-16 mj. (piše mi točno u radosnici, moram provjeriti) a propuzao tek nakon toga
![]()
To je uvijek tako. Ili su sportasi ili intelektualci. Moj sportas, koji zna svakakve akrobacije, jedva prica jos i sad sa 25 mj.

nevenera je napisao/la:da prijavim prohodavanje s 13,5 mj
dakle punih 5 mj hodanja oko kauča dok se mlađi digao na noge s 12,5-13 mj i prohodao u roku mjesec, mjesec i po dana
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.