uf kolica kolica kolica..... koliko smo ih mi isprobali...
prva koja smo kupili za Paulinu su bila
Peg Perego Venezia - reverzibilna ručka, kotači se svi mogu okretati ili zakočiti, kočnica na svakom kotaču, mrežica na dijelu za nogice, da stvari ne mogu ispasti iz kolica, zimska navlaka, sklapanje kao knjiga, tad smo imali mali auto pa su nam jako trebala kišobran kolica zbog sklapanja, inače su nam ova bila jako dobra... više se ne proizvode.
prva kišobran kolica su bila neka full jeftina, bertonne za 250 kuna i brzo su se raspala, pa smo ih bacili...
onda sam zatrudnila s Elenom i odlučili smo kupiti "poštena kišobran kolica" jer ova prijašnja nisu imala ni polusjedeći, a kamoli ležeći položaj, to mi je bilo skroz bez veze.
i kupili smo
Peg Perego Pliko x-lite bila su nam fina lagana, lijepo su nas kotači slušali, izdražala su Elenu i Katarinu (imali smo još jedna kišobran kolica kao opciju za šetnje s tatom, on je gurao jednu ja drugu) međutim, ne znam ni sama kako, navlaka nam je opikavila preko jedne zime, a nije bilo baš tako vlažno, stvarno ne znam kako se to dogodilo

i sklapanje nam je nešto jako zaštekalo, nešto se potrgalo i morali smo ih frknuti, stvarno mi je bilo žao!
ova druga kišobran kolica za šetnje s tatom smo dobili, i već su bila strgana, pukao je držač za noge s jedne strane, tako da su noge mogle biti samo skroz dolje - ta su
chicco Ct0.5u međuvremenu je na Veneziji isto zaštekalo sklapanje, tako da mi ta dvoja stoje u garaži onak bez veze....
a s obziorm da su Elena i Katarina 14 mj. razlike, kad sam išla sama nekud s njima, koristila sam
Graco Quattro Tour Duo - vlakić za starije i mlađe dijete. Bez njega bih bila u kući čitave dane i mislim da bih izludila :P Stražnje sjedalo je za novorođenče, ide do 0-tog položaja, ima veliku kupolu, prednje je malo manje sjedalo i nema 0-ti položaj i ima puno manju kupolu. Imaju zimske navlake i kišnu navlaku preko cijelih kolica, ta nam je dobro došla. Prije nego smo njih kupili, nosila sam K. u slingu i to je ok na kraće staze, ali na duže je koma. Kičmitis
E, sad, čitavo vrijeme ja pikiram as jaje od PEg Perega, ali mi svaki put kad hoću kupiti ili preskupo ili nešto drugo iskrsne... i na kraju nismo, imamo još od P. od Maxi cosija a ta nije pasala ni na jedna naša kolica....
I kad se B. rodila muž i ja nešto u tintiliniću gledamo i vidimo neka kolica
PAM sport, 3u1, dosta jeftina, i kupimo ih. I naravno, svidjela nam se ta kombinacija da bebu iz auta staviš na kolica i voziš dalje... ali as je dosta nekvalitetna, maxi cosi je premija prema onoj. I kolica su se jako brzo raspala, pukla je plastika na šipkama za sklapanja i to s obje strane i ja sam ih sama popravljala, stavila sam željezo, ručke su od dva dijela, otpadaju, kotači, kad se vozim po dućanu, zaštekaju totalno i onda ja stružem kolica po podu, mislim užas

kad krenem unatraške, stražnji kotači postanu "razroki", i onda sam ja pukla i rekla da za novu bebu hoću POŠTENA kolica!
I tako smo kupili
Muru plus i sad im se divim
za sad smo samo par puta prošetali Brigitu u njima i zadivljena sam tim kotačima koji samo klize, a o detaljima, prednostima i manama ću pisati kad ih malo bolje upoznam
ionako sam vas dosta udavila