inače, prekjučer je sama izvadila gornju trojku (kao i sve ostale zube
), a i druga joj je klimavaSada je: 07 kol 2026, 22:13.
Moderator/ica: medo14
), a i druga joj je klimava
nemamo se mi sto mijesati u njen posao, a i mozda nam je jedne godine to rekla, a mi mali tutleki smo to zaboravili.
Jao,mi smo kod nje!Dobri andjeo je napisao/la:Najodurnija dr žegura ! Pazi da ne dospijete k njoj ! Ja iduci put idem kod neke sefice trazit promjenu a taman sam htjela vasu trazitjavi ak ce vasa radit prek hzzo iako cisto sumnjam
Prvi put mi je bila odlična ali drugi puta nam je dala uputu da vadimo preostala 4 mliječna zuba. Zašto vaditi mliječne zube kad ionako budu ispali?
Sin ima 12 godina.. 

bailey je napisao/la:Jao,mi smo kod nje!Dobri andjeo je napisao/la:Najodurnija dr žegura ! Pazi da ne dospijete k njoj ! Ja iduci put idem kod neke sefice trazit promjenu a taman sam htjela vasu trazitjavi ak ce vasa radit prek hzzo iako cisto sumnjam
Prvi put mi je bila odlična ali drugi puta nam je dala uputu da vadimo preostala 4 mliječna zuba. Zašto vaditi mliječne zube kad ionako budu ispali?
Sin ima 12 godina..

bailey je napisao/la: Zašto vaditi mliječne zube kad ionako budu ispali?Sin ima 12 godina..
Cathy je napisao/la:Uništavaju trajne zube. Netko mi je nešto objašnjavao o predugom ostanku trajnih zuba unutra i šteti po njih.

Dobri andjeo je napisao/la:haha koje drugo misljenje ?ko da je to tak jednostavno.![]()
Dobri andjeo je napisao/la:nama je nas dr(ne zegura ) zabranio vadenje pokvarenog mlijecnog zuba i ostavio ga otvorenog jer se ne da popraviti kako bi cuvao mjesto trajnim zubima.

Uništavaju trajne zube. Netko mi je nešto objašnjavao o predugom ostanku trajnih zuba unutra i šteti po njih.
Mi moramo mliječne čupati, jer ih trajni ne izguraju.
i kontrolirati. Moj mlađi je imao nekoliko "otvorenih" zuba koji su "čuvali" mjesto, odnosno utjecali na to da se trajni lijepo poredaju (i jesu).
(moj stariji ima jedan mliječni zub koji će ostati zauvijek, ne postoji trajni
i nisu se ni klimale, ali postoje trajni, tako da...
ima već sedmice na izlasku
(i šestice je rano dobio sa 4,5 godine
)Mala Bornica je napisao/la:Moja 12togodisnjakinja ima jos puno mlijecnoh zubiju, i gore ima samo jedinice i dvojke trajne, dole i trojke. Ostalo je mlijecno, nista se ne klima. Vec dugo dugo joj nije pao zub. Ortodont ne prica o vadjenju (zdravi su svi).
VIPmama je napisao/la: ima već sedmice na izlasku(i šestice je rano dobio sa 4,5 godine
)

VIPmama je napisao/la:Pazite samo da ne izvadite mliječne zube bez da postoji zametak trajnog

ivana7997 je napisao/la:VIPmama je napisao/la:Pazite samo da ne izvadite mliječne zube bez da postoji zametak trajnog
kod nas se to nazalost dogodilo![]()
problem je u tome sto onda kasnije, kad bude trebalo stavljati implantate, nece biti mjesta jer su se vec sad zubi razmjestili tako

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.