jedna slikica training pants za početak, ne znam kakve su, ali mi je dezen mrak

i jedne male nogice u platnenim

da dodam i dipaer twins

Sada je: 18 tra 2026, 16:58.
Moderator/ica: nevenera

.. al ok, necu pretjerivati (cca 5kom), a i potrudit cu ih se pronaci i kupiti second hand
ove gaćice za odvikavanje su medene skroz

ako si zainteresirana javi se na pp, tako da ih onda uopće niti ne oglašavam.
na kraju nakon mjesec dana njenog nejavljanja popizdim i velim da mi ih uopće niti ne šije (kao da je i počela, moš' mislit). na kraju sam malome kupila brdo običnih gaća i u njih ugurala debeli uložak i na to sve mu obukla cover
tako smo se spraksirali da sam cover oblačila kao gaćice stoječki, bio je cover na drukere.....evo može se i tako

. Ali mi netko treba reci cemu to tocno sluzi
.Mala Bornica je napisao/la:A to si radila jer...?

nevenera je napisao/la:ja sam tetre slagala odmah kod sušenja. i tako složene su čekale da ih stavim na damjana

Lorena82 je napisao/la:ŠokNaŠok ja prodajem svoje newborn. 5 komada Rodinih pusa i 4 Totsbots + 2 S covera. kupljene tu na forumu u odličnom stanju, ja ih koristila samo 2 mjeseca. mali se zbuco previšeako si zainteresirana javi se na pp, tako da ih onda uopće niti ne oglašavam.
)

nevenera je napisao/la:nemoj koristit vlažne maramice, već peri toplom vodom, dobro posuši i često mijenjaj pelene dok ne pređete u platnene

.Xnevenera je napisao/la:kod platnenih nema širokog povijanja, samo platnena i cover preko i to je to

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.