srečica18 je napisao/la:Najrađe bi jednu od vas da useli dan dva kod nas i pomaže
i ja ija
Srecice ja tama dosla vidit di bi pitala kako sta gdje
Za decke vrijedi isto??
Sada je: 24 ruj 2026, 23:34.
Moderator/ica: nevenera
srečica18 je napisao/la:Najrađe bi jednu od vas da useli dan dva kod nas i pomaže

modesty blaise je napisao/la:srečica18 je napisao/la:Najrađe bi jednu od vas da useli dan dva kod nas i pomaže
i ja ija![]()
Srecice ja tama dosla vidit di bi pitala kako sta gdje
Za decke vrijedi isto??

Xnevenera je napisao/la:ako ideš origami onda bi ja radije da je on preko jer na njega ide snappy pa preko cover

i da guzu prerem vodom, treba li stavljat kremu?

..iako još niti jednom nisam koristila platnene, već se osjećam kao profić

Ped mi radi ovaj tjedan poslije podne pa stignem još do navečer.ŠokNaŠok je napisao/la:curke, javljam da sam bila na rodinoj radionici o platnenim pelenama i dobila sam super informacije..iako još niti jednom nisam koristila platnene, već se osjećam kao profić
i to mi je najbolji dio predavanja - znala sam da ću probati koristiti pp, ali nisam bila skroz ziher da ću imati hrabrosti fakat to izvesti.. sad sam uvjerena da će sve biti super i da ćemo mm i ja to definitivno moći
![]()
anyway, početnice, ako netko ima priliku, preporučam da odvojite tih 1,5-2h vremena i odete na predavanje. možete doći i u paru ofkors.

Dulcineja je napisao/la:Već dva dana imamo problem sa crvenilom kože u području pelene i nešto kao mali prištići. Već par puta do sada smo imali nešto slično ali bez prištića.![]()
Do sada smo to uspješno rješavali nešto češćim mijenjanjem pelena( svakih sat, sat i po kad je budna) i sudocremom, ali ovaj put nije upalilo. Možda i zato što je u nekoj fazi kad ima više stolica dnevno (i po 4,5). Taman se preko noći lijepo umiri pa onda opet.![]()
Probala sam i čitav dan s jednokratnim pelenama i sve je bilo ok i krenulo na bolje (ali taj dan nije kakala do poslije podne) i nakon stolice sve opet crveno i prištići.
Da krenem pedijatrici ili da još nešto isprobam?Ped mi radi ovaj tjedan poslije podne pa stignem još do navečer.
Možda je i imunitet malo oslabljen jer ima i upalu očiju i kapamo oči.
srečica18 je napisao/la:Jeli ima u svim gradovima ili smo ZG

modesty blaise je napisao/la:Srecice ja pratim, ali za St jos nista![]()
Prosle godine je bilo u klubu trudnica, ali ne znaju kad ce opet tako da nam je corak

srečica18 je napisao/la:na kraju cemo jedna drugoj drzat radionu hahaha
e bas ovako zamantane bas me zanima na sta bi to slicilo

modesty blaise je napisao/la:Prominim ga oko 10-11 i onda tek ujutro u 6 jer mi ga zao razbuđivat. Sta moze izdrzat toliko?

modesty blaise je napisao/la:srečica18 je napisao/la:na kraju cemo jedna drugoj drzat radionu hahaha
e bas ovako zamantane bas me zanima na sta bi to slicilo
![]()

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.