Postao/la Cynicderella » 09 kol 2004, 11:54
Bok žeMe, sorry kaj me nije dugo bilo, ali ljeto mi je bilo malo čudno, pa...nije sad bitno.<
><
>Nego, pišem zato da vam velim da mi sister upravo leži u boLJnici u Mountain Viewu u Kaliforniji i da su je "prikopčali" na infuziju nečega što se zove PITOFIN, što je, kažu oni - indukcija (ne znam jel matematička, logička ili elektromagnetska ) i da pokušava spavat jer se ništa ne događa. Trebala je rodit 9. 09., ali se mali ne da. Zivka me telefonom (ne želim niti mislit kolki će joj bit telefonski račun ), živčana je ko pas, pa sam bogami i ja i sad je već počela malom vikat marš van . Nadam se da ga neće počet slat u PM, ne zbog toga što bi bilo prosto koliko bi bilo skroz kontraproduktivno u danoj situaciji . Njen mužić uredno hrče na krevetu do nje , poslušavši preporuku doktora da to učini jer da se, navodno, do njihovog jutra (sad je tamo tri u noći) ništa neće dogodit. Ali ona nemre, naravno, spavat nego bleji u monitore i pi**i , pa sad i ja zajedno s njom. Majku našu zajedničku su poslali doma i rekli joj da dođe isto sutradan ujutro i sad nas tri, svaka na svojem kraju, divljamo ko manijaci .<
><
>Ajmo jedna kolektivna mantra na temu: SISOJE, NOSI SE VAN, MAJKETIGASPALIM! <
><
>Ne, ozbiljno, držte fige Maji (mojoj sister) i Sisoju da što prije i što bezbolnije izađu iz simbioze jer će mi sister fakat počet psovat na sav glas (nitko je ionak ne razumije tamo). <i></i>