Sada je: 22 srp 2026, 07:11.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
! Meni je frendica rodila prije mjesec dana i njena mala je kilu nakupila od rođenja, vječito papa, slabo spava kroz dan, tak da je ona na rubu živaca, ali iz razloga suprotnih tvojim :-D. Nema ih smisla uspoređivati, ako je zdraba i sve ok, nemoj brinuti, uskoro je sistematski pa ćeš popričati s pedicom.

I mene je to iznenađivala (jer mi je prvo dijete totalni zombi koji nikad ne spava)dok nisam skužila da je to blagoslov, opustila se i sad nakon godinu dana mogu reći da sam ja jedna jako naspavana mama.Tinica je napisao/la:Nego zašto bljuckaju toliko puno? Jel im to višak?
ako ne place i sl. to je obicno visak za njihov mali zeludac
ona je isto tako samo pajkila,dobila je oko 800gr prvi mjesec i par narednih tako nekako,uvjek na granici i uvijek zadovoljna.Braco je druga prica,on je natuko duplo prvi mjesec 1600gr i uvijek je nezadovoljan

, tada je u luku sve letjelo iz njega. Njemu je odgovarao jedino kut od 45 stupnjeva, nikako savinut u trbuhu (tipa polozaj autosjedalice). I tada bi bljucnuo ali manje. Mislim da je to bilo do nerazvijenog sfinktera jer je prestao bljuckati tek negdje sa 5 ili 6 mjeseci. Ja sam mlijeka imala na izvoz, nikada nije do kraja ispraznio ni jednu dojku. Dobivao je ispocetka manje od brata mu, a u trecem mjesecu je dobio svega 300g. Tada sam strogo pazila da unutar 4 sata doji na jednoj dojci (dojio je svaka dva sata, dakle dva puta za redom bi mu davala istu dojku), radila sam kompresije da je dosao do masnog mlijeka. I to nam je pomoglo da je opet poceo dobivati vise na kilazi. Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.