Hajdi je napisao/la:A to nije problem da se na forumu reklamira ovako svoju udrugu i aktivnosti?
može biti da je problem. slobodno prijavi.
Sada je: 07 kol 2026, 22:12.
Moderator/ica: medo14
Hajdi je napisao/la:A to nije problem da se na forumu reklamira ovako svoju udrugu i aktivnosti?

Post 21,6
svatko tko ukuca ime udruge u registar vidjet će da lažeš.

Post 21,6Hajdi je napisao/la:S vjeronaukom se krenulo jer ta tema uvijek krene u žučnu raspravu, pa je vrlo dobar mamac za otvaranje linkova. Da je naslov teme npr "mala proslava" i da se ne spominje vjeronauk od prvog posta dalje prošao bi prilično neopaženo.

mamainana je napisao/la:znači ne znam se služiti dobro internetom i odmah sam proglašena lažljivicom, ali bi mi bilo drago da dobijem link koji dokazuje da to i jesam

Post 21,6Beppa Joseph je napisao/la:ma gdje piše, meni ne piše
evo
http://www.appluprava.hr/RegistarUdruga ... chForm.jsp
Registarski broj 21009152
Datum upisa 14.03.2012
Naziv CENTAR ZA GRAĐANSKU HRABROST
Skraćeni naziv HRABROST
Sjedište Zagreb, Zvonigradska 33
Djelatnosti Predlaganje mjera nadležnim institucijama vezanih za razvoj prevencije svih oblika nasilja te pružanje savjetodavne pomoći svim žrtvama nasilja; pružanje besplatne pravne pomoći sukladno zakonu; edukacija o ljudskim pravima, rodnoj ravnopravnosti i drugim vrijednostima feminističke misli i civilnog i sekularnog društva, kroz održavanje radionica, konferencija i seminara i sličnih oblika vaninstitucionalne edukacije, te ostale djalatnosti iz članka 10. Statuta.ZAŠTITA LJUDSKIH PRAVA

Post 21,6mamainana je napisao/la:i dalje odgovorno tvrdim da prosječnoj osobi koja se služi internetom to je teže dostupno s obzirom da sam se na više načina potrudila da dođem do podataka
i onda još odmah budem proglašena lažljivicom
mamainana je napisao/la:i dalje odgovorno tvrdim da prosječnoj osobi koja se služi internetom to je teže dostupno s obzirom da sam se na više načina potrudila da dođem do podataka

Bubidea je napisao/la:bas je zalostan ovaj topic. odraz je ocaja u koje je drustvo zapalo.
Post 21,6
Bubidea je napisao/la:bas je zalostan ovaj topic.
mama courage je napisao/la:ma ne bi, mogla sam i malu proslavu s linkom staviti u svoj potpis i nosati naokolo, čak bi mi primjećenost bila veća.
čekam pravi topic o vjeronauku

Bubidea je napisao/la:bas je zalostan ovaj topic. odraz je ocaja u koje je drustvo zapalo.

Bubidea je napisao/la:zalosno je da se ljudi ovdje dijele na vjernice i one koje to nisu. i odmah se skace na svako napisano slovo, bez da se prije razmisli, prouci, potrazi odgovor.
jedva se doceka da se udari kontra.

mama courage je napisao/la:mamainana je napisao/la:i dalje odgovorno tvrdim da prosječnoj osobi koja se služi internetom to je teže dostupno s obzirom da sam se na više načina potrudila da dođem do podataka
nisi jednostavno trebala tvrditi ono što nije istina.

Mirci je napisao/la:Nisam obracala pažnju na ovo jer mi nije palo na pamet da se radionice plaćaju. Emso, jedno je obavijest o letku i o djelovanju udruge, a sasvim nešto drugo poziv na radionice koje se plaćaju. Stoga te molim da editiras ono sto se odnosi na radionice koje se naplaćuju.

Lorena82 je napisao/la:oprosti ali ja nisam vjernik i protiv sam vjeronauka u školi pa vidim da je ovaj topic čisti promašaj jer nema veze sa vjeronaukom nego sa dotičnom udrugom.

Beppa Joseph je napisao/la:kao što rekoh, otkrila sam i sama.
Budući da nisam dobila odgovor da je riječ o neprofitnoj organizaciji, prijavila sam reklamiranje Male proslave.
Nek admini odluče dalje.
Pojam udruge i pravna osobnost
Članak 2.
(1) Udruga u smislu ovoga Zakona je svaki oblik slobodnog i dobrovoljnog udruživanja više fizičkih, odnosno pravnih osoba, koje se, radi zaštite njihovih probitaka ili zauzimanja za zaštitu ljudskih prava i sloboda, te ekološka, humanitarna, informacijska, kulturna, nacionalna, pronatalitetna, prosvjetna, socijalna, strukovna, športska, tehnička, zdravstvena, znanstvena ili druga uvjerenja i ciljeve, a bez namjere stjecanja dobiti, podvrgavaju pravilima koja uređuju ustroj i djelovanje toga oblika udruživanja.
(2) Udruga stječe svojstvo pravne osobe danom upisa u registar udruga.
Imovina udruge
Članak 22.
Imovinu udruge čine novčana sredstva koja je udruga stekla uplatom članarina, dobrovoljnim prilozima i darovima, obavljanjem njenih djelatnosti, dotacijama iz državnog proračuna i proračuna jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te fondova, kao i druga novčana sredstva stečena u skladu sa zakonom, njene nepokretne i pokretne stvari, kao i druga imovinska prava.
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.