da li MC dize i ne dize i da li je ovo reklama necu ali toliko me bode neravnopravnost odnosa da jednostavno moram reagirati.
mamainana wrote:ali i dalje stoji činjenica da na stranicama udruge o osobama koje su članice te udruge ništa ne piše
da li razgovaramo o tome da ovoj udruzii ne valja web ili razgovaramo o tome da je "nelegalna"? Da li joj je web dobar mogu i ja reci da bas i nije

jer se vidi da je tek slozen i da nemaju puno iskustva
Ali ako sugeriras da na stranicama Rode pise o clanicama, onda molim direktan link
Zasto je ok stavljati akcije Rode u poseban topic i to smiju clanice udruge Roda (cak i predsjednica udruge Roda) a nije ok da to Emsa napravi?
Emso - moj savjet kao nekoga iz marketinga je da pod broj
1. stavis vise informacija o radionicama, stavis vise slikica i sve potkrijepis izjavama zadovoljnih roditelja
2. organiziraj radionice besplatno s mogucnoscu slobodne dotacije onih koji to zele
Ali cak i da sve sama organiziras i moj dojam ostaje da je ovo topic protiv. NIje bitno zasto i cega nego je bitno da je protiv jer se na tim radionicama skupljaju oni koji su protiv.
Moje, naravno subjektivno misljenje, jer moje ne moze biti objektivno a i pitanje je iza koga ja stojim i tko stoji iza mene, tiruriru