nadam se da će tako i ona
jesi bacila oko na topik o količini hrane, jede li približno koliko kažu ili?
Sada je: 01 svi 2026, 06:13.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

, pokušava pojesti samo kašasti dio, a onaj u komadima ili ispljune ili jedva proguta. Inače nemamo problema s hranom, sve jede, ama baš sve, i što je najsmješnije uvijek bi jeo. Probala sam mu dati i hippove keksiće i njih jede. Možda je samo stvar u vremenu i koliko su komadići veliki, tvrdi i slično. Ovo sa žitaricama za povećanje kilaže je dobra stvar, samo ne pretjerati. Isto tako za povećanje kilaže probaj povremeno napraviti i malo pirea od mladih krumpirića i brokulice. Čula sam od jedne frendice da dosta dobro pomažu i hippovi voćni gusti sokići

ja u plač. neutješni. 

imamo rutinu, skroz fino uhodanu, točno zna kada će što raditi - imamo više-manje fiksno vrijeme za obroke, izlaske i sl. budući da sam ja već smršavjela previše (jer ne stignem se s njom zaj******* i jesti svoje), nahranim je prije nas (njezinu smjesu s jogurtom), a onda "jede" s nama. narežem ono što i mi jedemo. NIKADA ne proba ništa od toga (lažem, jednom je probala komadić pomfrita - pljunula ga je). pojede jedino kisele krastavce. bili smo u fazi kada bih joj naše davala prije njezine hrane - nikada ništa u usta nije stavila, pa sam obrnula redoslijed (ona zapravo nema loš apetit, kada bih joj nakon njezinog ručka ponudila nešto što voli, recimo borovnice ili sušene brusnice, smazala bi OK količinu). gleda nas kako jedemo. jedem ABC sir sa štapićima, izvodim kerefeke, režem pršut na mikrokomadiće i stavljam u kruh - NEĆE čim osjeti da nije čisti kruh
)

propit ću se. i sada pijem vino 

, voli zelenu i kupus salatu. sendviče sa sirom, voli pizzu (manje moju domaću i "zdravu", a više funghi iz pizzerije).

ide li klopanje u šetnji? ili vani? moja hoće pojesti dosta voća dok se šećemo vani, gleda uokolo i jede.
ma lijepo on zbori i vjerojatno ima pravo. jedino se ne slažem da se to obično događa s prvim djetetom, mislim da ima puno primjera koji dokazuju suprotno. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.