Sada je: 17 tra 2026, 10:13.
Moderator/ica: Hajdi

nevenera je napisao/la:imaju li ta mclaren nulti položaj?

Zenshu je napisao/la:Mi imamo Muru 3 koja nam je dosta teška i nepraktična pa smo kupili i Maclaren Techno xlr i oduševljeni smo tim kolicima. Nadamo se da će nam potrajati!

Little miss July of 2012. & Little miss October of 2013. 

Mihica je napisao/la:Azzul a kako ćeš voziti dvoja kolica? Jesu razmišljala uzeti techno twins model?
Mariachi je napisao/la:OT - uf, Azzul, selim se tamo k tebi pod hitno, ja zimu nekako teško podnosim

Zenshu je napisao/la:Mi imamo Muru 3 koja nam je dosta teška i nepraktična
Mariachi je napisao/la:dosta sam proučavala Muru 3 i Muru plus 3 prije kupovine i zaključila sam da Mura 3 ima jako malo sjedalo, već bebe od nekoliko mjeseci vire van iz tog sjedala, a moja dvogodišnjakinja još stane u Muru plus, tj. glava joj ne viri van i noge su joj taman do kraja onog donjeg nastavka. Kad ju spustim, fino u njima može spavati.
Što se tiče težine, ne nosim ih uz nikakve stepenice, pa mi to nije važno, neki dan sam trebala u gradu preći par stepenica i nisam ih uopće nosila, nego sam na zadnjim kotačima prešla preko njih, njoj je to bilo jako zabavno, smijala se kaj joj to mama radi
u gepek kia carnivala stanu, malo samo kupolu poguramo unutra i zatvorimo, još stanu i vrećice iz dućana
ali ona lakoća guranja je neusporediva s puno drugih kolica koja sam probala.... baš uživam

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.