na moru smo i još je gore - jer smo izašli iz rutine, nema šanse da je zadržim na jednom mjestu i nahranim. dakle, još je gore nego što je bilo. stvarno se brinem da mi dijete ipak ima problem koji ja ne mogu riješiti - da to nije faza. dakle, neće probati NIŠTA od kuhane hrane. ništa ništa ništa. danas smo čak probali i izgladnjeti je, bila je gladna ali nije htjela ni liznuti juhu, nego se još iznervirala pa kasnije nije htjela ni voće.
probala sam čak i hrenovke joj davati, i pomfrit, i hamburgere - neće NIŠTA ni probati.
ovdje je u društvu dvije nećakinje koje fenomenalno jedu - to je uopće ne motivira. dapače - bježi od hrane k'o vrag od tamjana.
jede voće, jogurte i kiselo vrhnje, sušene brusnice, rižine krekere, povremeno kruh i jaje, tu i tamo proso, zalomi se koja voćna pločica iz dm-a, koji štapić i keks, i to je više-manje sve. pije mlijeko. sve to uz uglavnom veliku muku.
umorna sam k' pas od toga i luda. prošvikat ću i ja i moji ukućani.
više mi ne ne treba savjet, samo se jadam. mislim da sam sve probala (osim da je skroz izgladnim, ono par dana, ali em što je sitna em što se bojim da bismo završili na infuziji - jer ona neće jesti).

.... pa sam njima prvo ocitala bukvicu bas na tu temu "necemo miksat do fakulteta"...... a onda sam odlucila zanemariti sve te demokratske odgojne metode i krenula onom "os nes banglades" daklem mrtvaladna ponudila jelo on odbio ja spremila poslije opet to isto jelo on nece pa ja makla.... sutradan isto tako ponudila sto kuhala taj dan on nista...... trajalo je nekih tjedan dana da je doslovce zivio na dvije bocice mlijecnog obroka dnevno (preciznije 6 deci cokolina) i imao cijeli kil manje....... galamila ko kamiondzija na ucviljenu gerijatriju (koja je dusom *patila zbog mene ovako *okrutne*)....... rezultat bjese da je gospon dobro porazmislio u toj svojoj maloj mudroj glavici i shvatio da ja vise nemam namjeru nervirati se oce li on jest il nece i poceo je gledat spizu.... jos malo je pomoglo i to sto je poceo ici s bakom u vrt i gledat sto to mi spremamo u teci......