Sada je: 18 tra 2026, 15:11.
Moderator/ica: nevenera

Kolberg je napisao/la:Drage moje, većina Vas je na ovoj grupi gdje se objavio i kod za popust za nadolazeće Pop-in. Pa nebi bilo uredu da i Vi ga ne dobijete koji za to ne znate. Ukoliko je netko zaintersiran sve info u inbox

Liv Tyler je napisao/la:Kolberg je napisao/la:Drage moje, većina Vas je na ovoj grupi gdje se objavio i kod za popust za nadolazeće Pop-in. Pa nebi bilo uredu da i Vi ga ne dobijete koji za to ne znate. Ukoliko je netko zaintersiran sve info u inbox
Jel to ima samo za pop in pelene ili ima i drugih kodava za druge neke možebitne popuste?

.

.

nevenera je napisao/la:nama su fitted bile mokre od-do kad su ih tete presvlačile tj presvukle bi ih 2x samo, a to mi ne može uvijek AIO izdržati. ja bih možda u vrtić slala pop in s noćnim uloškom
ja sam pelene slala složene, samo su ih morali staviti, nisu ih trebali same slagati pa ne vidim problem s time koja je pelena i koliko djelova ima
. Naravno da bi slozene poslala, tako ih i ja (skoro) uvijek imam u ladici 
srečica18 je napisao/la:Jeli se i mi mozemo prijavit za testiranje pelenica kako to ide i kome se javljamo i da bilo bi vrjeme da se upisemo kao ponosni nosioci pp od 17dana s malim prekidom od tjedan znaci eto nek bude s mjesec dana jeeeeee

Kolberg je napisao/la:ja sam jucer htjela nesto naruciti sa stranice mothercare i poštarina je preko 14 funti, hvala ne bi

, al bar da ima neki privid.
. Sta ce reci tete vidjet cemo kad krenemo
.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.