daklem nije bilo "moras" nego "aj ja bi probao sta ti to radis"....... tako da bi mogla ti s klinkom tako... zaista probaj pregrmit tu njenu kilazu i pusti ju neko vrijeme da sama odredjuje svoj meni.... reci i ostalim odraslima tako.... pripremi se da i izgubi koji dekagram cak i kil..... al ju sve cesce neprimjetno smjestaj u blizinu kad spravljas rucak..... nista govorit "mmm sta je fino" ili "vidi kako necakinje papaju" i sve tako to.... i naravno pripremi se na poduzi period... od tjedan pa do mjesec dana..... bez brige nece zavrsit na infuziji...... sve onako nonsalantno kao da si savim kul s njezinim izborom *dijete*..... a vi jedite kao i do sad (btw kako ti jedes jel kao pazis na kilazu il zaboravljas obroke il normalno pojedes tanjur rucka?)
a ako mislis da nece izdrzat s onim sto pojede probaj jedan dan ti unijet u sebe tu kolicinu i sadrzaj sto unosi i ona... pa ces vidjet da je izdrzljivo... malo jest... al dovoljno dok ne shvati da hrana nije iz vrazjeg lonca...... i naravno da se mamu ne moze vise zaj* s time.....

i držite fige da do mog povratka za nekih tjedan dana projede i ostale stvari!
Najveće iskušenje bilo je prije spavanja. Od doručka nije ništa jeo, ponudila sam večeru i nije dotakao. Odnijela sam ga na spavanje bez večere, teških osjećaja i misli.

, odnosno da joj se čini kao da je zaboravila da je prije dvije minute jela tost).
). jela je tjesteninu s bolonjezom (iako meso uglavnom ispljune