Sada je: 01 svi 2026, 06:10.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

), nadam se da ćemo nastaviti u (relativno) dobrom tonu. 

Ne znam na što misliš kad kažeš jelo uz igru. Ako je netko od vas zabavlja dok jede, mislim da je bolje da to ne radite jer to je na neki način opet manipulacija. Ona treba imati kontrolu nad time kad i koliko jede i njoj je u interesu da se najede kad je gladna. Vi samo nudite i birate koja jela nudite.

i ne možeš ga nahranit 
da ne ureknem - ali i moja bi moga postati mali izjelica. i dalje kuhano nije omiljeno, ali ide nekako - ja zadovoljna ako pojede barem nešto juhe.
važno je da želi juhu i meso iz juhe. ostalo probavaj s različitim oblicima, nudi u različitim trenucima... koliko traje faza štrajka? možda su stvarno samo zubići + vrućina... kakva joj je probava ako ne jede voće i povrće (moja je barem voće uvijek jela)...
mislim, ima puno djece koja 5 dana ne jedu skoro ništa i onda dva dana potamane sve što je pred njima. kod nas je ipak problem pustio malo dulje korijenje. inače bih svima savjetovala da puste djecu da "odštrajkaju" svoje faze - vratiti će se u normalu prije ili kasnije. 

Često pojede samo tjesteninu recimo, bez ičega...

veceras se vracamo doma, nadam se da ce i doma nastaviti papati.

i jučer i prekjučer je slabo jela. morala sam je loviti da nešto pojede. proba, ali uglavnom pljune i neće više. danas nije htjela ni probati juhu, poslala sam je na spavanje bez ručka. tražila je kruha i jabuke, ali nisam dala, skužila je da mora pojesti juhu ako želi bilo što drugo.

no to je rekla samo da bi me odobrovoljila, zapravo nije htjela jesti juhu, kako se ispostavilo, no skontala je da joj neću dati ništa drugo.
). no micala je sa žlice svaki komadić mrkve (koju je prije tjedan obožavala i tamanila skuhanu k'o blesava) i ostalu tjesteninu u juhi (koju je neki dan vadila iz juhe i samo nju jela). dakle, mislim
hoće sama jesti, to joj je sada fora i ja joj dopuštam. 
danas je tamanila pileće ražnjiće, pomes i svježe krastavce. to voli, očito. BTW, MM je valjda do škole jeo samo pečeno meso i krumpiriće. mislim da nas malo zezaju geni, je l' te...
), iako izbjegava ako ikako može povrće i voće
mamainana je napisao/la: nego samo komentira da je jestivo![]()

rizi-bizi nije htjela probati (ali hoće, vidim na njoj da ju je zainteresirao), uz batak je jela svježi krastavac - ja presretna! možda je ipak gotova ova grozna nejedačka faza 

.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.