marijask je napisao/la:
Vidim da ih ima u Fun4mum i da često znaju biti na sniženju 15-20%, ali dragi me uvjerava da je bolje ići po njih u Slo da su još jeftinija, ima li netko možda iskustva s kupovinom u Slo nakon našeg ulaska u EU? Ima li sada kakvog smisla do tamo, s obzirom da sada više nema povrata poreza... Barem mi tako kažu!
Mi smo gledali razlike u cijeni HR/SLO od kad smo u famoznoj EU, i mogu ti reći da smo se iznenadili, cijene su kod nas za dosta stvari koje smo gledali čak bila i 100.-njak kn jeftinija nego preko - kolica, AS, košara itd... i čini mi se da se od sad neće baš sve stvari isplatiti ni u SLO, osim kad se ulovi neko dobro sniženje, popust i sl... Mi smo usporedili cijene u Baby Center SLO i Baby Center HR i za ove stvari što smo mi gledali nikako se ne isplati preko, osim što je nama uletio popust na kolica. To je naše iskustvo, neznam za kozmetiku, robicu i ostale stvari... Eto, možda sam bar malo pomogla

Meni tezina nije bed imam garazu ia auto,pa ih ne mislim furati ionako u stan.
, iz Makarske sam, a cak ih ni u Splitu nema nigdje. Prije ih je bilo u tintiliniću i više ih nema. Ne znam šta da radim, zato i ptam za savjet ako ih netko ima. Žao mi je propustit toliki popust.